שתף קטע נבחר

אהבות ושקרים

נא להכיר: הטלנובלה "קשרי משפחה", שתחליף את "משחק החיים"

עוד טלנובלה ברזילאית מגיעה לערוץ 3. עלילת "קשרי משפחה" (שתחליף את "משחק החיים" מ-13.8) מתרחשת בריו דה ז'נרו, ו-150 פרקיה עוסקים ביחסים בין בני המשפחה, בסודות שהם נושאים איתם, באהבותיהם ועוד.

אלנה (ורה פישר) היא אשה יפה בשנות ה-40 לחייה, שותפה במכון לאסתטיקה ואם לשני ילדים: פרדי (לואיג'י בריצ'לי) הצעיר, הנשוי לקלרה (רגינה אלבס) ולהם תינוקת; וקמילה (קרולינה דיקמן), סטודנטית צעירה. כבר בתחילת העלילה מעורבת אלנה בתאונה, כאשר מכוניתה מתנגשת בזו של אדו (רינלדו ג'יאנצ'יני), רופא צעיר וחתיך, שרק קיבל את התואר. הוא מתעקש להוביל אותה לחדר מיון, ואחר כך גם מלווה אותה לביתה. אדו מספר לה שהתייתם מהוריו וחי עם אחותו אסטלה (ג'וליה אלמידה) בבית דודתם אלמה העשירה (מרייטה סברו). מתפתחת ביניהם מערכת יחסים ידידותית, המובילה עד מהרה לסיפור אהבה. אלמה רואה באלנה איום על עתידו המזהיר של אחיינה האהוב, אך הוא אינו מוכן לוותר על אהבתו.

התאונה מתרחשת מול חנות הספרים של מיגל (טוני ראמוס), גבר נאה ותרבותי, שאיבד את אשתו בתאונת דרכים, שבה הפך בנו פאולו (פלביו סילבינו) לנכה. מיגל צופה במתרחש, ועינו צדה את אלנה.

בקצה האחר של ברזיל חי אלסיו (פרננדו טורס), אביה הזקן של אלנה, איתו ניתקה את היחסים לפני שנים. כשהיתה בת 18 ורווקה, ילדה אלנה את פרדי. הבעיות התעוררו כאשר אלנה נכנסה שוב להריון, והפעם כתוצאה מרומן סודי עם בן דודה פדרו (חוסה מייר). אביה, שהיה פוליטיקאי חשוב, החליט לשלוח אותה הרחק יחד עם אמה. לאחר לידתה של קמילה החליטה אמה ג'וליה לחזור לחוות המשפחה, שם מצאה להפתעתה את אלסיו חי עם אינגריד (ליליה קברל), שילדה לו את איריס (דבורה סקו). זמן קצר לאחר מכן מתה ג'וליה, ובשל כך לא סלחה אלנה לאביה עד היום.

העניינים מסתבכים כשקמילה פוגשת את אדו, נשבית בקסמיו ומתאהבת בו. כאשר אלנה מגלה זאת, היא נשברת ומחליטה לוותר עליו לטובת בתה. מיגל מקבל את ההזדמנות לה ציפה, אך מערכת היחסים בינו לבין אלנה אינה מחזיקה מעמד זמן רב, שכן קמילה חולה בלוקמיה, והדבר היחיד שיכול להציל את חייה הוא השתלת מוח עצם. אלנה מחליטה שוב לוותר על האהבה למען בתה ולהביא ילד עם פדרו, אביה של קמילה, כדי שהתינוק יהיה התורם.

בין השחקנים, שתיים המוכרות לצופי "האחד": ורה פישר, המגלמת שם את איווט, וג'יובנה אנטונלי (קפיטו), היא ז'אדי, המופיעה כאן בתפקיד קטן יותר.

 

מאירוטיקה למשחק

 

ורה פישר, השחקנית הראשית, ילידת 27.11.51, נבחרה למלכת היופי של ברזיל כשהיתה בת 18, ולאחר מכן החלה קריירה בדוגמנות. מכאן הדרך לקולנוע היתה קצרה, והיא החלה להופיע בסרטים אירוטיים. עד מהרה החליטה שאינה רוצה להיות רק סמל מין. היא החלה לשחק בסרטי קולנוע, וב-1981 אף זכתה בפרס על משחקה בסרט. ב-1977 התחילה להופיע בטלנובלות, בסידרות טלוויזיה ואף על הבמה. היא אם לבן ובת.

 

איזה מחורפן!

 

כריסטיאן (דייוויד פיומרו, "לחיות את החיים"), התחרפנת לחלוטין. יש לך את ג'ן (ג'סיקה מוריס) המקסימה, בה אתה מאוהב. הקרבת למענה כל כך הרבה, ושיכנעת אותה שהיא חשובה לך יותר מכל. היא התאהבה בך מעל לראש, ואפילו ויתרה למענך על אמה התככנית והמופרעת, ועכשיו? יש מי שרוצה לחסל אותך, ואתה מחליט לברוח עד ניו יורק. אוקיי, זה בסדר. אבל בשל רצונך העז להגן על ג'ן (כמה יפה מצידך), אתה מחליט, במקום לספר לה את האמת, לומר לה שאתה לא אוהב אותה, שרצית סתם לנצל אותה (אחרי שסוף סוף עשיתם אהבה), שיש לך מישהי אחרת, שהתעסקת עם כל הצעירות בבר וכו' וכו'. מה זה צריך להיות? היא שפכה בגללך ים של דמעות, ליבה נשבר (וגם ליבנו), ועד לרגע זה היא מתקשה להאמין לך ובטוחה שיש סיבה לכל זה. ואנחנו יודעים שהיא צודקת. אז תגיד, ככה עושים? אתה הרי אוהב אותה! למה להקריב את האהבה, למה להרוס אותה? אי אפשר היה אחרת? לא יכולת לכתוב לה מניו יורק או להתקשר אליה ולהסביר? מה השגת בסך הכל? כלום. מי שכן השיגה בגדול זו אמה של ג'ן, לינדזי. היא הרי אמרה כל הזמן שאתה לא ראוי לבתה ושאתה חרא של בן אדם, תסלח לי על הביטוי. עכשיו גם ג'ן תבין שהיא צדקה, והנה, כמה טיפשי מצידך, ירית לעצמך ברגל...

  

סיפורי בדים

 

לאחר טקס פרסי ה"אמי" שנערך לאחרונה, נשאלו כמה מהשחקנים, אם כשבחרו את הבגד בו יופיעו, חשבו על הנוחות שלהם או על אפשרויות הצילום.

קאסי דה פייבה (בלייר ב"לחיות את החיים): "השמלה שלבשתי היתה בהחלט מאוד נוחה. אני תמיד אוהבת משהו שמחמיא, ויחד עם זאת נוח".

בן מסטרס (ג'וליאן ב"תשוקות"): "אני מעדיף נוחות, אלא אם כן יש אירוע חשוב כמו טקס ה'אמי', בו אני נדרש לעבור עינוי... הפעם עשיתי לעצמי חיים קלים, ולבשתי טוקסידו של ג'וליאן. מעצבי הסידרה מאוד נדיבים, והם מרשים לי לשאול בגדים מהמלתחה שלו. אם אלכלך את הבגד, הם אפילו ירשו לי לשמור אותו לעצמי!".

הילארי בי. סמית (נורה ב"לחיות את החיים"): "שניהם יחד. השנה לא הייתי מועמדת וגם לא הענקתי פרס, וגם לא שרתי כמו קאסי (דה פייבה), כך שהיה לי הרבה יותר קל. כשאתה מועמד, אתה צריך להתאמץ יותר, כי בטוח יצלמו אותך הרבה ועליך להבטיח לעצמך שתהיה בולט במיוחד".

אדריאן פרנץ (אמבר ב"היפים והאמיצים"): "אני מתענה למען האופנה כל הזמן. לא אכפת לי בכלל מנוחות. אני רק רוצה להיראות טוב. נקודה".

 

הכי יפה שיש

 

ומי לדעתם היה לבוש הכי טוב בטקס האמי?

קאמר דה לוס רייס (אנטוניו ב"לחיות את החיים"): "שרי סאום (קארי ב"לחיות") נראתה מדהים. מאוד אהבתי לראות את השמלה שכל כך התאימה לגוף שלה. קלאסית, סקסית וענוגה".

קייל לאודר, אותו נראה בקרוב ב"ימי חיינו" כבריידי: "אשתי", והוא מתכוון כמובן לאריאן זוקר היפה, הלא היא ניקול באותה סידרה.

אדריאן פרנץ (אמבר ב"היפים והאמיצים"): "מאוד אהבתי את מה שג'ניפר (פיניגן, ברידג'ט ב"היפים") לבשה. השמלה שלה היתה יפהפייה".

בראיין גאסקיל (בובי ב"כל ילדי"): "אני בוחר בג'סיקה מוריס (ג'ן ב"לחיות את החיים"). השמלה שלה היתה בעלת מחשוף עמוק מאוד...".

  

הצעירונת והסבא

 

אפילו הוותיקים שבשוכני ביצת הטלנובלה הברזילאית הרימו גבה, כשנודע כי השחקן רחינלדו פאריה בן ה-64, המשחק בטלנובלה "האחד" את תפקיד לאונידס פררז, התחתן עם הכוכבנית רוזה ונטורה, הצעירה ממנו ב-32 שנה. פאריה, האב של דייגו ולוקאס ב"האחד", המשבט את אחד מבניו שנספה בתאונה, ואשתו הצעירה אינם מתרגשים. "הפער בין הגילים נמחק כאשר משווים אותו לכל הדברים שיש לנו במשותף. תמיד נמשכתי לגברים מבוגרים", אומרת ונטורה.

פאריה, שחקן מוערך בטלוויזיה הברזילאית, שהשתתף בתפקידים ראשיים בעשרות טלנובלות ואף כיכב בסרטים לצד האשה הסקסית ביותר של ברזיל, סוניה בראגה, אומר שהוא הכיר את ונטורה על בימת הצילומים. "הסתכלתי עליה, קרצתי לה וזה הספיק. ככה היא התאהבה בי". ואף מילה על נשותיו הקודמות. טוב, הן היום בנות 50 וצפונה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ורה פישר ורינלדו ג'יאנצ'יני, "קשרי משפחה"
ורה פישר ורינלדו ג'יאנצ'יני, "קשרי משפחה"
מומלצים