מעבדות ג'יג'י תשווק מוצרי איפור לרוסיה ולהונגריה
צפי המכירות לשנה הראשונה: 250 אלף דולר
חברת מעבדות ג'יג'י, המתמחה בייצור ושיווק מוצרי קוסמטיקה, טיפוח ואיפור, החלה בימים אלה לייצא את סדרת האיפור המקצועית ג'יג'י פרופשונל לרוסיה ולהונגריה, כאשר הצפי הוא כי בשנה הראשונה יסתכם הייצוא ב-250 אלף דולר.
רון לנדאו, מנכ"ל מעבדות ג'יג'י, מסר כי בימים אלה מתנהל מו"מ עם חברות נוספות במזרח אסיה, ביניהן חברת קוסמטיקה מובילה ביפן. עוד מסר לנדאו כי החברה בוחנת בימים אלה אפשרות להקים בשווקים אלה רשת בתי ספר מקצועיים לקוסמטיקה ולאיפור תחת השם ג'יג'י אקדמי.
להערכת רון לנדאו, עם כניסתה של ג'יג'י עם מוצרי האיפור לשווקים נוספים במזרח אסיה וביפן, יגדל סך הייצוא של ג'יג'י בשנת 2004 בכ- 15% נוספים.
מעבדות ג'יג'י נכנסה בארץ לתחום האיפור המקצועי בתחילת שנת 2002. סדרת ג'יג'י פרופשונל כוללת מגוון של כ-350 פרטי איפור ביניהם: מייק אפ, קונסילרים, רימלים, פודרות, סמקים, עפרונות עיניים, צלליות, ליפגלוסים, אודמים, עפרונות שפתיים ועוד. הסדרה פותחה ע"י מדעני החברה והיא מיוצרת בישראל ובאירופה.
מעבדות ג'יג'י מפיצה את מוצריה באמצעות קוסמטיקאיות, ולמכוני יופי בלבד. החברה מייצאת כיום למדינות אירופה ויפן את מוצרי הקוסמטיקה והיקף פעילותה נאמד בכ-40 מיליון שקל בשנה, מתוכם מהווה הייצוא כ-30%.
מוצרים של ג'יגי'
מומלצים