אלופות: מונאקו כבשה שמינייה מול דפורטיבו
במשחק בו הובקעה כמות השערים הגדולה ביותר בהיסטוריה של ליגת האלופות, מחצה מונאקו את לה קורוניה 3:8, ועלתה לראשות בית 3. פרסו כבש רביעייה. ארסנל ניצחה את דינאמו קייב, ושמרה את עצמה בתמונת שמינית הגמר. יובנטוס הבטיחה את מקומה בין 16 הגדולות
מוליכת הליגה האנגלית, ארסנל, זכתה בניצחון ראשון בליגת האלופות - 0:1 על דינאמו קייב במשחק שנערך במסגרת המחזור הרביעי, ושמרה על סיכוייה להעפיל לשמינית הגמר מבית 2. אלופת איטליה, יובנטוס, איבדה נקודות ראשונות במפעל כשסיימה בתיקו ללא שערים עם ריאל סוסיאדד, אך הבטיחה את עלייתה לשמינית הגמר. ליון כבשה את פיסגת בית 1, לאחר שניצחה בגרמניה את באיירן מינכן, אך אין ספק שהסיפור של הערב שייך לקבוצה צרפתית אחרת - מונאקו.
דפורטיבו לה קורוניה לא נראתה טוב בתקופה האחרונה. התיקו מול מאיורקה וההפסד למורסה, שתיהן קבוצות תחתית בליגה הספרדית, הדליקו בוודאי נורה אדומה אצל המאמן חוויאר אירורטה, אבל שום דבר לא הכין אותו למה שיקרה. במשחק החוץ במונאקו התפרקה ההגנה של 'דפור' לחתיכות, והקבוצה הפסידה 3:8, לאחר 2:5 במחצית. אירורטה, שהחליף את שוערו במחצית המשחק, לא יתנחם בוודאי בעובדה שקבוצתו שותפה לשיא ההבקעות בכל הזמנים - שני שערים יותר מניצחונה של פריס סן ז'רמן 2:7 על רוזנבורג.
בית 1
באיירן מינכן - ליון 2:1. לאחר ששיחק בשש העונות האחרונות בבאיירן מינכן, חזר החלוץ ג'ובאני אלבר לאיצטדיון האולימפי במינכן, הפעם במדי ליון. האורחים עלו ליתרון כבר בדקה השישית, משער של החלוץ הברזילאי ז'וניניו. רוי מקאי השווה תשע דקות לאחר מכן, ובאיירן נטלה לידיה את השליטה ונראתה קרובה יותר לשער השני. אבל מי שאמר את המילה האחרונה הוא לא אחר מאשר הגיבור המקומי לשעבר. בדקה ה-53 פרץ מאלודה לרחבה, משך אליו את אוליבר קאו והשאיר את אלבר מול שער ריק, כדי להעלות את קבוצתו למקום הראשון בבית. באיירן צנחה למקום השלישי בבית הצמוד ביותר בליגה.
סלטיק - אנדרלכט 1:3. סגנית אלופת סקוטלנד עלתה למקום השני בבית, בזכות הניצחון הביתי על אנדרלכט, במשחק שהוכרע לאחר חצי שעה בלבד. הנריק לארסון (12), ליאם מילר (17) וכריס סוטון (29) העלו את סלטיק ליתרון בן שלושה שערים. ארודה דינדאנה כבר את שער הכבוד לבלגים בדקה ה-77.
בית 2
ארסנל - דינאמו קייב 0:1. התותחנים היו חייבים לנצח בהייבורי על מנת לשמור על סיכוי ריאלי להעפיל לשמינית הגמר. במשך 88 דקות נראה היה שההגנה האוקראינית בלתי חדירה, וארסנל כשלה פעם אחר פעם בניסיונותיה לאיים על שערו של שובקוביצקי. שתי דקות לפני סיום המועד החוקי הגביה סילביאן וילטורד לרחבה. תיירי הנרי נגח ואשלי קול, בנגיחת המשך, הכניס את הכדור פנימה. מרות ההפסד נותרה קייב במקום השני.
אינטר - לוקומוטיב מוסקבה 1:1. מוליכת הבית, אינטר, נפרדה בתיקו ממשחקה הביתי מול לוקומוטיב. אלברו רקובה העלה את המקומיים ליתרון בדקה ה-14, ודמיטרי לוסקוב השווה בדקה ה-54.
בית 3
מונאקו - דפורטיבו לה קורוניה 3:8. ג'רום רות'ן פתח את מסכת השערים של המשחק ההיסטורי כבר בדקה השנייה. לודוביץ' גיאולי כבש את השני לזכות מונאקו בדקה ה-11, והחלוץ הקרואטי דאדו פרסו (26, 30) העלה את המקומיים ל-0:4. דייגו טריסטאן (40) וליונל סקאלוני (45) צימצמו באופן זמני, ושתי דקות בתוך תוספת הזמן קבע פרסו את תוצאת המחצית - 2:5.
אירורטה נקט בצעד יוצא דופן והחליף במחצית את השוער חוזה מולינה שוער המשנה גוסטאבו מונואה, אך גם האורוגוואי לא עצר את המפולת. פלאסיל כבש את השישי של הצרפתים בדקה ה-47, ושתי דקות לאחר מכן השלים פרסו רביעייה פרטית. טריסטאן עוד הספיק לצמצם בדקה ה-52, לפני שפיסה כבש את השמיני בדקה ה-67.
פס"וו איינדהובן - אא"ק אתונה 0:2. אא"ק אתונה איבדה כל סיכוי להעפיל לשמינית הגמר, לאחר ההפסד בהולנד. וילפרד בומה (51) וארז'ן רובן (63) כבשו למקומיים.
בית 4
אולימפיאקוס - גאלאטסראיי 0:3. לאחר ההופעות המביכות של שתי הקבוצות היווניות האחרות בליגת האלופות, אא"ק אתונה ופנאתינייקוס, החזירו האדומים של אתונה את הכבוד לאומה היוונית, כשהביסו בבית את היריבים השנואים מטורקיה (ניצחון ראשון של קבוצה יונית במפעל העונה), והשאירו לעצמם סיכוי, גם אם תיאורטי, להעפיל לשלב הבא.
כבשו לאולימפיאקוס: דמיטריס מאברוגנידיס (7), נרי אלברטו קאסטיליו (34) וסילבה דה אוליביירי ג'ובאני (90). אייהאן (גאלאטסראיי) ופרדראג' דג'ורג'ביץ' (אולימפיאקוס) הורחקו בדקות הסיום.
ריאל סוסיאדד - יובנטוס 0:0. למרות התיקו המאופס, ולמרות שאיבדה נקודות בפעם הראשונה העונה, הבטיחה יובנטוס באופן סופי את העפלתה לשמינית הגמר, בעקבות התוצאה במשחק ביוון.