שתף קטע נבחר

מנכ"ל אגוד יקבל בונוס לפי שווי השוק של הבנק

ההסכם של דב קוטלר, שנכנס לתפקיד בספטמבר, קובע כי לא ניתן לפטרו בשנה הראשונה לעבודתו

המנכ"ל הנכנס של בנק אגוד, דב קוטלר, קבע סטנדרטים חדשים בתגמול ראשי בנקים. מבדיקת "ידיעות אחרונות" עולה, כי שכרו של קוטלר ייגזר בין היתר משווי השוק של בנק אגוד.

 

קוטלר נכנס לתפקיד בספטמבר השנה ולפי ההערכות תסתכם עלות שכרו השנתית בכ-1.5 מיליון שקל. בחוזה העסקתו נכתב, כי אם שווי השוק של אגוד יעלה תוך שנתיים ב-30% (עד ספטמבר 2005) יקבל קוטלר אופציות לרכישת מניות בבנק. אופציות אלה יהוו 0.3%-0.2% מהון המניות של הבנק. המניות ניתנות למימוש עד שנת 2008, במחיר של 11.37 שקל למניה, ומשקפות הטבה בשווי של כ-200 אלף שקל כיום. אתמול סגרה מניית אגוד במחיר של 14.75 שקל.

 

שווי השוק של בנק אגוד עמד אתמול על 735 מיליון שקל, אחרי שהשלים עלייה של 20% מאז ה-1 בספטמבר. אם שווי השוק יחצה את ה-790 מיליון שקל בספטמבר 2005, קוטלר יהיה זכאי לאופציות.

 

בהסכם של קוטלר נקבע עוד, כי עד תום שנת הכהונה הראשונה לא ניתן יהיה לפטרו. לאחר מכן, כל צד רשאי להפסיק את ההתקשרות, במתן הודעה מוקדמת של 6 חודשים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
ארכיון ידיעות
מומלצים