שתף קטע נבחר

מותג הבשמים הבינ"ל JIVAGO מגיע לארץ

נציג החברה בארץ: תוך שנה נגיע למחזור פעילות של 5 מיליון שקל

חברת הבשמים הבינלאומית JIVAGO פתחה נציגות רשמית בישראל. הבשמים, המשווקים בכ-26 מדינות ברחבי העולם, ישווקו לראשונה בישראל בסניפי המשביר החדש לצרכן ובימים אלה מנהלת החברה מו"מ מתקדם למכירת הבשמים גם בדיוטי פרי ובנתב"ג 2000.

 

כחלק מההשקה בישראל, בחרה החברה במשרד הפרסום אשל שיבר לנהל את תקציב הפרסום השנתי של JIVAGO הנאמד בכ-150 אלף דולר. השקת מותג הבשמים תלווה בקמפיין רחב היקף, כאשר הנציגות הישראלית טרם החליטה האם להיעזר בשירותה של הדוגמנית הבינלאומית אנסטסיה להובלת הקמפיין בארץ או להעדיף דוגמנים ישראלים.

 

דוד זיוואגו, מנכ"ל הנציגות הישראלית של JIVAGO, אמר כי "החלטנו לשווק את JIVAGO בישראל כדי לענות על צורך הקיים כרגע בשוק הבשמים הישראלי הצמא לחדשנות. אנו צופים כי כבר בשנת הפעילות הראשונה נגיע למחזור מכירות של 5 מיליון שקל".

 

מותג הבשמים היוקרתי JIVAGO הושק לפני כ-10 שנים על-ידי אילנה ז'יוואגו, ישראלית המתגוררת בבוורלי הילס בקליפורניה, שפיתחה את כל סדרות הבשמים של JIVAGO המיועדים לנשים ולגברים.

 

טווח מחירי הבשמים של JIVAGO בישראל: 250-710 שקל.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
זיוואגו. גם בישראל
זיוואגו. גם בישראל
מומלצים