שתף קטע נבחר

שטיחי כרמל מגדילה הייצוא ב-6 מיליון ד'

ל-ynet נודע שחברת השטיחים, שבבעלות רשת ביתילי, חתמה על חוזה להפצת שטיחיה עם רשת אסואן היפנית, ופרצה לשוק הסקנדינבי, האוסטרלי, לקזחסטאן, לאוזבקיסטאן וגם לאחת ממדינות ערב

חברת שטיחי כרמל, שבשליטת חברת ביתילי, חתמה לאחרונה על חוזים להפצת שטיחיה בחו"ל בהיקף מכירות שנתי צפוי של 6 מיליון דולר. כך נודע ל-ynet.

 

החברה השתתפה לאחרונה בתערוכת דומוטקס, תערוכה בינלאומית המוקדשת למכירת שטיחים, בהאנובר שבגרמניה. בעקבות התערוכה, חתמה החברה על חוזים למכירת מוצריה לרשת "אסואן" היפנית ולרשתות יבוא שונות בארה"ב ובגרמניה.

 

כמו כן פרצה הרשת לראשונה לשוק השטיחים בסקנדינביה, אוסטרליה, קזחסטאן ואוזבקיסטאן, וחתמה על חוזה יצוא עם עסק למכירת שטיחים באחת ממדינות ערב. במהלך אותה תערוכה עוררו שטיחי החברה עניין גם בקרב סוחרים מעירק, אף ששטיחי כרמל לא תמכור, לפי שעה, שטיחים בעירק.

 

שטיחי כרמל נרכשה על ידי חברת ביתילי ממשפחת שפירא בשנת 94', לאחר שהמפעל נקלע לקשיים. החברה מעסיקה כ-100 עובדים בשני מפעליה, באזור התעשייה ברקן בשומרון ובאזור התעשייה שחק בוואדי עארה.

 

חברת ביתילי נמצאת בשליטת חיים איתני, המחזיק ב-50.43% ממניותיה, ועופר איתני, המחזיק ב-25.85%. בנוסף לשטיחי כרמל, מחזיקה ביתילי גם את רשת הרהיטים וכלי הבית ביתילי, המונה 13 חנויות, ו-15 מחלקות ברשת אייס קנה ובנה. החברה נסחרת בבורסה לניירות ערך בתל אביב, לפי שווי שוק של כ-5.7 מיליון שקל. 

 

 

 

  

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שטיחי כרמל: מגדילים את הייצוא
שטיחי כרמל: מגדילים את הייצוא
מומלצים