שתף קטע נבחר

סובבה אותו

פושוש ופאצ'ולה, הידועים לציבור הרחב כרון שובל ודיקלה תשרה, מתחתנים. מי התחיל עם מי? איך נראתה הצעת הנישואין? ומה הם ילבשו בטקס? כל הפרטים

תרשמו ביומן. ביום ראשון הקרוב בפתח תקווה יתקבצו מיטב המסלסלים והסלבריטאים כדי לחזות ברון שובל נפרד מרווקותו לטובת צמודתו מזה כשנה וחצי, דיקלה תשרה. שובל, אחד הרווקים היותר הוללים ומבוקשים של המוסיקה הים תיכונית, אומר שהפרידה לא קשה לו. "היום אני קרוב לגיל 31 והגיע הזמן להתביית. עברתי בחיי מספיק וטעמתי מהכל, ודיקלה היא הסיבה הכי טובה להפסיק עם זה. היא שווה יותר מהכל".

 

דיקלה: "אני בדעה שגבר צריך להגיע לחתונה כשהוא שבע. אם הוא מגיע בלי התנסויות, הוא ירגיש תמיד שמשהו חסר".

 

שובל, תקציר אירועים: הוא הזמר הצעיר הכי ותיק שיש - התגלה כילד על ידי אהובה עוזרי, נחשף לציבור על ידי בועז שרעבי שהביא אותו לטלוויזיה, שם ביצע גירסת כיסוי לשירו הגדול, "פמלה". הוציא עד היום שמונה אלבומים, ולפני כשלוש שנים החזיר אותו "מסובבת אותי" בגדול למרכז הזירה. כיום מפיקים אותו אשר ומאיר ראובני. הקיץ יוציא שובל את אלבומו התשיעי, ולראשונה, פרט להיותו כותב ומלחין, ישמש בו גם כמעבד, יחד עם מאיר בוכבינדר.

 

דיקלה בת ה-27 הכירה את בעלה לעתיד באירוע משפחתי שבו הופיע. "הייתי בטיול בארה"ב במשך חודש וחצי, ואמרו לי שאני חייבת להגיע לחתונה כי רון שובל יופיע", מספרת הכלה. "הכרתי את רון דרך השיר והאלבום 'מסובבת אותי', וכמובן 'לפעמים', ומאוד אהבתי אותו כזמר. הביאו אותו כהפתעת הערב".

 

רון: "רק היה חסר שאני אצא מאיזה ביצת 'קינדר'. אבל זה היה ממש גורל כי התעקשו שהיא תגיע".

 

מי התחיל עם מי?

 

רון: "אנחנו בוויכוחים: היא טוענת שהיא התחילה איתי, ואני טוען שזה הייתי אני".

 

דיקלה: "זו לא בושה להודות: אני מתעקשת שאני הייתי זו שהתחילה איתו. מייד כשראיתי אותו ננעלתי על העיניים שלו. יש דבר כזה אהבה ממבט ראשון, אני יכולה להעיד. יצאנו מחוץ לאולם, החלפנו מספרי טלפונים ואחרי ארבעה ימים קבענו דייט ראשון".

 

רון: "מזל ששמתי עדשות באותו יום, אחרת היא לא היתה ננעלת על העיניים שלי".

 

איפה היה הדייט הראשון?

 

"במסעדה בדיזנגוף".

 

איך היתה הצעת הנישואין?

 

דיקלה: "זו לא היתה הצעה שמלווה באיזה אירוע גרנדיוזי. ידענו כבר הרבה זמן שאנחנו הולכים על חתונה וחיכינו לתיזמון המתאים. אותי לא מעניינות כל הצעות הנישואין המפוצצות, חשוב לי התוכן".

 

מה הופתעת לדעת על רון החבר שלא ידעת עליו כזמר?

 

"חוש ההומור והאינטליגנציה שלו הפתיעו אותי. אפשר לדבר איתו על כל נושא שבעולם. חשבתי לפגוש זמר שעסוק בעצמו וגיליתי אדם מקסים".

 

יש לכם כינויים אחד לשני?

 

"הכינוי של רון הוא 'פושוש' ושלי 'פאצ'ולה'".

 

מה אתם הכי אוהבים אחד אצל השני ומה הכי מציק לכם?

 

רון: "אני אוהב את החום שלה, את ההבנה ואת זה שהיא חברה טובה. הכי מציק לי שהיא חונה באדום לבן. שתבין כבר שמדובר בתל אביב ולא בירושלים. היא מגיעה לעיר שאין בה הרבה סבלנות והיא הולכת לאיבוד".

 

דיקלה: "אני אוהבת את חוש ההומור שלו והייתי רוצה שתהיה לו יותר סבלנות. הוא נמצא במקצוע קשה שדורש את זה".

 

כבר בתחילת הקשר ידעת שהיא האשה של חייך. למה דווקא היא?

 

"היא ההפך המוחלט ממני. היא משפחתית, חמה, אימהית, ואני מאמין שאם שני אנשים מגיעים מאותו תחום תהיה בעיה. העובדה שאנחנו הפכים, לא באופי אלא בהתנהלות החיים, גורמת לנו להימשך אחד לשני".

 

את מגיעה מבית דתי ורון חילוני שמופיע בשבת. זה הפריע להורים שלך?

 

דיקלה: "ההורים שלנו אומרים שאיש באמונתו יחיה. לאבא שלי אולי הפריעה בהתחלה העובדה שהוא זמר ואיש של השואו ביזנס, אבל אמא שלי ראתה אותו בטלוויזיה ואמרה לי: 'נראה לי שאין לך ממה לפחד. אני רואה בעיניים שלו שהוא טיפוס ביתי וחם'".

 

רון: "כשאני מגיע אליהם הביתה אני מכבד אותם. בשבתות אני לא מעשן ושומר על הפרדה בין בשר לחלב. לאחרונה גם קיבלתי החלטה לא להופיע יותר בימי שישי. זה לא שאני חוזר בתשובה, אבל אני מרגיש יותר שלם עם זה עכשיו. ניסיתי בעבר לא להופיע בימי שישי והחזקתי מעמד חודש. הפעם, בזכות דיקלה, אני מאמין שזה יהיה כל הזמן".

 

ומה במטבח שלכם, אתם שומרים כשרות?

 

"כן. אני מאוד אוהב סושי, אבל שומר את זה למסעדות בחוץ. אני מאוד אוהב לאכול, ולמזלי דיקלה טבחית מעולה והרבה יותר מזה. יש לה מאכלים משגעים ובעניין הזה אני מכוסה".

 

מה במיוחד?

 

"יש לה את ה'בשל פולי' שזה משהו מדהים, פשוט מדהים. היא גם מבשלת מרק שעועית ורגל שהנגנים שלי מטורפים עליו, אבל החלטנו שאוכלים אותו רק אחרי הופעות, כדי שלא נהיה להקת המפציצים בלהיטם 'אתם תותח'. עם המרק הזה אפשר להעיף את המתופף".

 

דיקלה היא ממוצא חצי עיראקי, חצי כורדי, עובדת במשרד הרווחה וירושלמית כל חייה. הם גרים ב"סיטי טאוור" ברמת גן ובקרוב יעברו לרמת דן שליד באר יעקב.

 

מי ילביש אתכם?

 

דיקלה: "אני הולכת ללבוש שתי שמלות שעיצבה מיכל אזולאי מירושלים. היא ממש חברה טובה שמכירה את הראש שלי. לא רציתי משהו חשוף. חשוב לי לשמור על הצניעות, כי לדעתי כלה זה הדבר הכי טהור. האיפור והשיער הם באחריותו של מיקי בוגנים. רון יתלבש אצל רזי קירמאייר, שמהקטלוג שלו מאוד התרשמתי".

 

יש לכם אמונות טפלות?

 

דיקלה: "אבא שלי מארגן לנו קמיעות מהרב שלום שם טוב. זה מנהג שיש לנו במשפחה".

 

יש חששות?

 

רון: "אני מקווה שאני לא אתעלף. הרגל שלי מתכוננת לכוס, אבל רק שלא תהיה עבה מדי, כי אני סוחב פציעה קלה".

 

דיקלה: "ההליכה שלי למקווה מאוד מרגשת אותי. אני מכינה את רשימת הברכות והאנשים שאני רוצה לברך, כי אומרים שבזמן הזה כל בקשה של כלה מתקבלת".

 

בהזמנה כתבתם שתהיה ארוחת שחרית בשעה שתיים לפנות בוקר. אייל גולן ואילנית לוי התחילו עם הטרנד הזה ואתם ממשיכים?

 

"בגלל שאנחנו יודעים שיהיה אירוע ארוך ושרק בחצות הבמה תיפתח להופעות הזמרים, דאגנו לארוחה של ממש באמצע הלילה".

 

ירח דבש מתוכנן?

 

"אנחנו עוד לא יודעים מתי, אבל זה יהיה לאיטליה או לספרד".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
רון ודיקלה. סושי ומרק שעועית
רון ודיקלה. סושי ומרק שעועית
צילום: שמואל יערי
מומלצים