שתף קטע נבחר

חברת פינג'אן גייסה 10 מיליון דולר

את הגיוס לחברת אבטחת התוכן הובילה סיסקו מערכות, בהשתתפות הקרנות המחזיקות במניות פינג'אן: בנצ'מארק קפיטל, בסמר ונצ'ר ו-Israel Seed

חברת אבטחת התוכן פינג'אן השלימה גיוס הון של 10 מיליון דולר. את סבב הגיוס הובילה ענקית המחשבים סיסקו מערכות, והשתתפו בו קרנות הון הסיכון המחזיקות כיום במניות פינג'אן: בנצ'מארק קפיטל, בסמר ונצ'ר פרטנרס ו-Israel Seeds.

  

"ההשקעה תסייע בהגדלת נתח השוק של פינג'אן בתחומי אבטחה מונעת מפני וירוסים וזיהוי תוכנות מזיקות, ואת המשך הגדלת המכירות הגלובליות של החברה", אומר שלמה טובול, מייסד ומנכ"ל פינג'אן, "מכירות מוצרי פינג'אן לזיהוי תוכנות מזיקות עולות שנה אחר שנה, בעיקר בקרב ארגונים גלובליים. גם הביקוש לאבטחה מונעת מפני וירוסים צומח במהירות. ההון שגויס יאפשר לנו לספק שירות טוב יותר ל-1,000 החברות והארגונים הנמנים על לקוחותינו".

 

חברת פינג'אן את השוק העולמי לאבטחה נגד האקרים ווירוסים המשתמשים בקוד סודי. מוצרי פינג'אן מגינים על שרתי ארגונים בינוניים וגדולים, על שרתי דואר ועל מחשבים, ונמכרו עד כה ליותר משני מיליון משתמשים. החברה, שהוקמה ב-1996, מעסיקה כ-105 עובדים בנתניה, בקליפורניה, ובבריטניה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
סיסקו: הובילו את גיוס ההון
סיסקו: הובילו את גיוס ההון
מומלצים