שתף קטע נבחר

בלינקוב: יעד מספר אחד שלנו זה שירות לקוחות איכותי

חברת הכבלים איחדה את מוקדי השירות של ערוצי זהב, תבל ומתב ומינתה את סוזי יוגב, לשעבר קצינת ח"ן ראשית, לסמנכ"ל שירות לקוחות בחברה

חברת הכבלים HOT נמצאת בעיצומו של מהלך לוגיסטי במסגרתו יאוחדו שלוש מוקדי השירות של ערוצי זהב, מתב ותבל תחת הנהלה אחת. במסגרת המהלך, מונתה תא"ל במיל. סוזי יוגב, לתפקיד סמנכ"ל שירות לקוחות בחברה. לדברי רם בלינקוב, מנכ"ל HOT, "שירות לקוחות איכותי הוא יעד אסטרטגי מספר אחד של החברה".

 

יוגב בעלת נסיון בניהול מערכות גדולות. היא שימשה כקצינת ח"ן ראשית וכיועצת הרמטכ"ל לענייני נשים וקודם לכן הייתה מפקדת בה"ד 12. "אני מאמין שמינוי זה של יוגב, שהינה בעלת יכולות מוכחות בביצוע שינויים אסטרטגים מערכתיים, יסייע רבות בשידרוג שירות הלקוחות של HOT ויהפוך אותו לשירות מצוין עבור לקוחות החברה", אמר בלינקוב.

 

יוגב מצטרפת להנהלת HOT שמונתה לאחרונה ומונה את עמית לוין סמנכ"ל השיווק והתוכן, שלומי אשכנזי סמנכ"ל מכירות, ישראל אקשטיין סמנכ"ל תפעול, אמנון שקד סמנכ"ל כלכלה ומשאבים, ישראל לדרברג סמנכ"ל כספים, איציק נמרודי סמנכ"ל מערכות מידע ואורי גור אריה יועץ משפטי. בקרוב תמנה החברה סמנכ"ל הנדסה.

 

שירות הלקוחות של HOT מונה כ-700 עובדים. בימים אלה מתגברת החברה את מערך שירות הלקוחות בכ- 200 עובדים נוספים, ומשקיעה כ- 2 מיליון דולר במערכות תומכות.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יוגב. מצה"ל לכבלים
יוגב. מצה"ל לכבלים
מומלצים