שתף קטע נבחר

"גליל" תקים בית קירור בקרית שמונה ב-2.3 מיליון דולר

מנהלת מרכז ההשקעות בתמ"ת אישרה 18 תוכניות השקעה חדשות, בהיקף של כ-20 מיליון דולר

מנהלת מרכז ההשקעות בתמ"ת אישרה 18 תוכניות השקעה חדשות, בהיקף של כ-20 מיליון דולר.

 

חברת גליל קירור וקרח תקים בקרית שמונה מבנה לבית קירור, בהשקעה של כ- 2.3 מיליון דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול מענקים.

 

ביבנה תרחיב חברת בורדו דיגיטל פרינט תרחיב את מפעלה לייצור מוצרי דיו לענף הדפוס הדיגיטלי, בהשקעה של כ-250 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

בקיבוץ המעפיל תרחיב חברת אם.פי.סי פרפורמנס פלסטיק תרחיב את מפעלה, לייצור מגשיות חד פעמיות מפלסטיק, בהשקעה של כ-4.5 מיליון דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

בכרמיאל תקים חברת שב"א ברקן בניין תעשייתי להשכרה, בהשקעה של כ- 3.8 מיליון דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול המענקים.

 

בירושלים תרחיב חברת אם החיטה את מפעלה לייצור מצות ודברי מאפה, בהשקעה של כ- 280 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

בבית שאן תרחיב חברת ג.ט. תעשיות אלקטרוניקה את מפעלה לזיווד אלקטרוני, בהשקעה של כ- 200 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

בקיבוץ יגור שליד חיפה תרחיב חברת לגין את מפעלה לייצור שפורפרות פלסטיק, בהשקעה של כ- 1.7 מיליון דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

בקיבוץ אילון בגליל המערבי תרחיב חברת עשת אילון את מפעלה לייצור מערכות אריזה ושינוע, בהשקעה של כ- 125 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

ביישוב ברקן שבשומרון תרחיב חברת איי.וי.אם את מפעלה לייצור מכונות אוטומטיות למכירת משקאות חמים, בהשקעה של כ- 60 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

במגדל העמק תרחיב חברת לוקאינסייד את מפעלה לייצור ושיווק מכונות לעיבוד זכוכית, בהשקעה של כ- 168 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

בטבריה תרחיב חברת גלטרוניקס את מפעלה לייצור אנטנות לטלפונים סלולאריים, בהשקעה של כ- 3.5 מיליון דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול מענקים.

 

בקרית שמונה תרחיב חברת ענא גל את מפעלה לפיתוח תוכנה לבתי אריזה, בהשקעה של כ- 420 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול מענקים.

 

בחיפה תרחיב חברת ענוג הכרמל את מפעלה לייצור מוצרים לרפואת חירום, בהשקעה של כ- 70 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

באזור תרחיב חברת פגסוס טכנולוגיות את מפעלה לייצור מוצרי קלט לכתב יד, בהשקעה של כ- 110 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

חברת סימיגון תרחיב את בית התוכנה שלה בהרצליה, המפתח ומייצר תוכנה לאימון, סימולציה ותקשורת, בהשקעה של כ- 121 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

חברת איי.וי.טי תרחיב את מפעלה בהוד השרון לפיתוח, ייצור ושיווק מערכת בקרה ממוחשבת לבדיקת איכות הדפסה, בהשקעה של כ- 205 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

חברת cmx תרחיב את בית התוכנה שלה בירושלים, המפתח ומייצר תוכנה לשליטה, בקרה וניהול רוחב פס במערכות בכבלי תקשורת, בהשקעה של כ- 405 אלף דולר. המדינה תסייע לחברה במסלול החלופי.

 

חוות פטריות ערד לגידול פטריות תתרחב, בהשקעה של כ- 1.8 מיליון דולר. המדינה תסייע לחווה במסלול מענקים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קרית שמונה: השקעות חדשות בשני מפעלים
קרית שמונה: השקעות חדשות בשני מפעלים
צילום: אריאל כרמון
מומלצים