שתף קטע נבחר

כצנלסון 40: חנות הבגדים של בן

בן, מעצב בגדים פתח חנות לבגדי גברים ברחוב והוא מאמין כי לגבר הישראלי מחכה דרך ארוכה עד שאפשר יהיה להגדירו כאופנתי

למרות שלגבעתיים יש תדמית של עיר זקנה ובצדק, בחודשים האחרונים נפתחו בכצנלסון מספר חנויות בגדים של מיטב המותגים, המאיימים להגדיל את המינוס המשפחתי בעיר. מבין כל החניות הפונות לאוכלוסיה הנשית, שמחתי לגלות כי לא מזניחים את הגברים ולמי שתר אחר האופציה להשקיע בבניית מלתחה ראויה. יש מצב בכצנלסון.

 

בן, מנהל החנות "מטיאיס", סיים תקופת שיפוצים דחוסה ולפני מספר חודשים פתח סניף שני ברחוב. הוא עדיין טרי בשטח ומלא במרץ התחלתי.

 

בדיוק ברגע כשהסברתי לו על הפרויקט, נכנסה אם מותשת, מוקפת בשלושת ילדיה וניסתה למצוא בגד מתאים לבעל שלא אוהב להתלבש.

 

בן הציע לי לשבת על הכסא, "אני אסיים איתם ונדבר", אמר. "יש בכל המידות, אפילו אקסטרה אקסרה לארג', מה שתרצי", הבטיח והיא כמעט נעתרה להצעתו, אך אבל הילדים הטריפו אותה בהתמדה והיא נכנעה. 

 

כשחזר לעמדת הדלפק, הוא הקשיב בתשומת לב ונראה מתלבט היכן להצטלם. הוא יצא מחוץ לחנות, בחן את השטח מספר שניות ואז שב פנימה.

 

- "אתה קולט אותי עם הבגדים? רק תתרחק עם הזום, בסדר?". לאחר מספר נסיונות, הוא מרוצה.

 

בן אוהב לעצב, להלביש ולגרום למי שבא לחנות לצאת בתחושה של מליון דולר. הוא מאוהב באשתו ורוב הזמן דואג שהחנות תהיה נקיה. "מי שנכנס לכאן, תוך שתי שניות כבר יודע אם הוא מרגיש כאן נוח".

 

צמד נערים צעירים נכנסו לחנות והתעניינו בג'ינסים. בן התנצל. "תבוא ביום שישי, קצת יותר רגוע. אולי תפגוש גם את אשתי".

 

  • 18 במרץ : בחזרה להרצל

______________________

 

גם המיתון לא פוסח על בעלי החנויות בכצנלסון ובן, למרות האופטימיות המזהירה, קיפל את הבגדים ושב להשקיע את מרצו בסניף האם של הרשת. למזלה של החנות, היא לא עברה זעזוע קשה, ועכשיו יש שם גם בגדים לנשים ולגברים, רק נטולי בן.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים