שירותי הדור ה-3 בסלקום הגיעו לשרון
רשת הדור ה-3 של סלקום, הפועלת בטכנולוגיית UMTS, מאפשרת בין היתר שיחות וידיאו בסלולר, צפייה בשידורי טלוויזיה, צפייה בקטעי וידיאו וגלישה באינטרנט במהירות גבוהה
חברת סלקום הרחיבה את הכיסוי של רשת הדור ה-3 שלה לאזור השרון, הכולל בין השאר את הוד-השרון, רעננה, כפר-סבא, רמת-השרון ונתניה דרום. עד כה התמקד הכיסוי בעיקר באזור תל-אביב.
רשת הדור ה-3 של סלקום, הפועלת בטכנולוגיית UMTS, מאפשרת בין היתר שיחות וידיאו בסלולר, צפייה בשידורי טלוויזיה, צפייה בקטעי וידיאו וגלישה באינטרנט במהירות גבוהה.
לצד רשת הדור ה-3, שפועלת בשלב זה רק באיזור תל-אביב והשרון, יש לסלקום גם פריסה ארצית של טכנולוגיית EDGE, המאפשרת גם היא גלישה במהירות גבוהה וצפייה בשידורים חיים.
עלות מכשירי הסלולר התומכים בטכנולוגיה זו עומדת על כ-3,000-2,000 שקל למכשיר, בעוד שמכשירים התומכים ב-UMTS עולים כ-5,000 שקל.
סלקום היא חברת הסלולר הראשונה המפעילה שירותי דור 3 באופן מסחרי. בתקופה הקרובה צפויה גם פלאפון להשיק את שירותי הדור ה-3 שלה באמצעות טכנולוגית EVDO. ואילו פרטנר צפויה להשיק בעוד מספר חודשים את שירותי הדור ה-3 באופן מסחרי על גבי רשת UMTS
מומלצים