שתף קטע נבחר

דאו-ג'ונס עלה ב-1.3%, נאסדא"ק עלה ב-1.9%

פרשנים: נתוני פריון-העבודה, ניצול הזדמנויות-רכישה, התממשות הציפיות לגבי הריבית

לאחר התוצאה המעורבת שסגרה אמש את המסחר בבורסות העיקריות של ארה"ב, נרשמו היום (ג') עליות.

 

הנתונים, בסיומו של המסחר בניו-יורק: מדד דאו-ג'ונס עלה בשיעור של 1.32% (תנודה בת 130 נקודות), ונסגר על 9,945 נקודות; מדד נאסדא"ק עלה בשיעור של 1.92% (תנודה בת 34 נקודות), ונסגר על 1,809 נקודות.

 

פרשנים אמרו כי התנודות הנ"ל הושפעו, במיוחד, מהגורמים הבאים: נתוני פריון-העבודה (2.9% ברבעון השני - לעומת 2.0% לפי ציפיות האנליסטים) מעידים על התאוששות המשק; ניצול הזדמנויות-רכישה אשר נוצרו עקב הירידות אתמול ובעיקר ביום שישי וחמישי האחרונים; התממשות הציפיות להעלאה מתונה של הריבית הבסיסית בארה"ב.

 

במוקד המסחר

 

המניה של וולט-דיסני (בידור, תקשורת) עלתה בשיעור 2.3% בערך; החברה צפויה להודיע הערב, אחרי סיום המסחר, את התוצאות הפיננסיות שלה.

 

מניות ישראליות

 

בלטו בעליות: ליפמן עלתה בשיעור של 7.0% בערך, בנפח מסחר בן 0.2 מיליוני מניות – לאחר שדיווחה על גידול של 40% בהכנסות (לרמה של 38.3 מיליון דולר) ועל גידול של 50% ברווח התפעולי (לרמה של 8 מיליון דולר), וכן העלתה את תחזית הרווח; קליקסופטווטר עלתה בשיעור של 1.4% בערך, בנפח מסחר בן 0.09 מיליוני מניות – לאחר שהודיעה היום על חוזה חדש עם חברה מקבוצת סימנס בגרמניה.

בלטה בירידות: קמטק ירדה בשיעור של 8.5% בערך, בנפח מסחר בן 0.09 מיליוני מניות – כמימוש לרווחים שנרשמו העת העליות אתמול, אחרי דיווח חיובי.

פורסם לראשונה 10.08.04, 17:01

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אופטימיות שהתחזקה מהבוקר
אופטימיות שהתחזקה מהבוקר
צילום: רויטרס
מומלצים