אוחיון על המסלול
קבלו את הודיה אוחיון, שהגיעה אלינו מגן יבנה ולא מתכוונת לעזוב בקרוב. השלב הבא: קריירת שירה. חולמת על: עיצוב אופנה. עולם קטן
כל כך צעירה וכבר במדים. סוגרת 21 שנות "וואה וואה איזה שאפה". המקורות שלה בגן יבנה, ועכשיו היא מתגוררת עם הצמוד שלה מזה ששה חודשים, צחי, במלון אוקיינוס בהרצליה.
מעבר למסלול ולמודליזם התכוף שהודייה מעמיסה על עצמה מאז שהגיעה לסוכנות "עלית" (עניין של כמה חודשים), היא בקרוב תפצח בקריירה מקבילה – שירה. הודייה כבר משכה בעט כלשהיא, יש לה כמה שירים שנחים במגירה ופניה לאלבום. היא לוקחת את השנה הזאת להתרכז באמנויות, וחולמת על עסק לעיצוב אופנה.
הכל התחיל לפני שבע שנות דיגמון, כשבגיל 14 וחצי גילה אותה רוברטו. כן, רוברטו, סוכן העל. האודישן הראשון שלה היה למשחה המיתולוגית "אוקסי 10" שעשתה את המוות לחצ'קונים.
אוהבת בתעשייה: "לפני כמה ימים הגעתי לתצוגה בוויו, והגיעה ילדה קטנה שבכתה, ואז היא הסתכלה עלי דרך חלון הראווה וחייכה ואמרה לי את נורא יפה והפסיקה לבכות, ואמרתי לה את נורא יפה בעצמך, והרגשתי שנגעתי במישהו".
לא אוהבת בתעשייה: "זה עסק די מלוכלך, שום דבר לא סגור באמת. את בטוחה שאת לוקחת משהו שמתאים לך, אבל ברגע האחרון קורים דברים וזה משתנה".
תירגעי: "בתקופה האחרונה חזרתי לצייר. זה מדהים ומרגש, ובעיקר מרגיע".
אידאל מודליסטי: "אנדריאנה לימה, דוגמנית ברזילאית שאומרים שהיא מאד דומה לי. כשהייתי בניו יורק היא עשתה פרסומת לגאפ והיו פוסטרים ענקיים שלה בכל מקום, וכולם אמרו לי 'איט איז יו', אז אמרתי לעצמי שהייתי צריכה לנסוע לניו יורק כדי להרגיש מפורסמת".
מומלצים