איטליה: יובנטוס החתימה את מוטו לחמש שנים
סגנית אלופת איטליה החתימה את החלוץ הרומני, שנזרק מצ'לסי בתחילת העונה בעקבות הגילוי כי השתמש בקוקאין. מוטו הושעה לשבעה חודשים ויוכל לחזור לשחק כבר בסיום העונה
בצעד לא שיגרתי החליטה אתמול (ד') יובנטוס להחתים את חלוצה לשעבר של צ'לסי, אדריאן מוטו, לחמש שנים. כזכור, הושעה החלוץ הרומני בתחילת העונה עקב שימוש בקוקאין.
בעקבות הגילוי בדבר השימוש בסמים "זרקה" צ'לסי את מוטו משורותיה. השחקן ספג השעיה של שבעה חודשים והוא יוכל לחזור לשחק כבר בסיום העונה במדי 'הגברת הזקנה'. מאז הושעה, מתאמן מוטו בדינמו בוקרשט, קבוצת הבית שלו ברומניה. השחקן, אגב, טען כי השתמש בסמים כדי לשפר את ביצועיו המיניים.
מוטו נרכש לפני חמש עונות מדינמו בוקרשט על ידי אינטר מילאן. הוא הושאל לורונה ואחר כך לפארמה, שם שיתף פעולה עם אדריאנו. אחרי שנתיים מוצלחות בפארמה, נקנה מוטו על ידי צ'לסי (בעונת 2003-4) ששילמה עליו כ-30 מיליון דולר.
חוזר לארץ המגף. מוטו
צילום: רויטרס
מומלצים