וולוו מטיסה אתכם לחלל
וולו תשיק במהלך הסופרבול שייערך הלילה קמפיין פרסום חדש ל-XC90. הזוכה בהגרלה צפוי לפרס מדהים - כרטיס טיסה לחלל
וולוו, יצרנית הרכב השוודית, שוברת שיאים. היום הודיעה על קמפיין פרסומי חדש, במסגרתו יוצע פרס יוצא דופן - כרטיס טיסה לחלל בטיסה המסחרית הראשונה של מעבורת ספייס-שיפ-וואן (Space ship 1) של חברת וירג'ין גלקטיק. הקמפיין, שיושק הלילה במהלך הפסקת הפרסומות הנחשקת ביותר בארה"ב - בהפסקה משחק הסופרבול - נועד להציג לקהל האמריקני את גרסת ה-V8 החדשה של רכב השטח XC90.

מתוך הקמפיין. זה יכול להיות גם אתה...
המבצע יתקיים בשיתוף עם חברת וירג'ין גלקטיק, המיועדת להפעיל טיסות מסחריות לחלל החל מ-2007. סר ריצ'רד ברנסון, מקים ויו"ר החברה, מליארדר אקסצנטרי, בעליה של חברת וירג'ין אטלנטיק והרפתקן חסר תקנה, הגדיל לעשות ומשתתף בקמפיין הפרסומי של וולוו. במהלך הפרסומת, שתארך כחצי דקה, מבוצע מבחן השוואתי בין רכב הכביש-שטח למעבורת של וירג'ין, בסופה מתגלה כי הטייס הוא לא אחר מברנסון בעצמו.
ברנסון מסביר מדוע החליט להעניק כרטיס בשווי 200,000 דולר למשתתפים בקמפיין של וולוו: "הדרך הטובה ביותר להדגים את המשימה של וירג'ין למסע בטוח וזמין לחלל, היא פשוט להעניק מושב במעבורת". זאת אמר לפני שהצהיר כי את הרווח מהפרסומת יתרום לצדקה.
ספינת החלל של וירג'ין ביצעה טיסת בכורה בשנה שעברה, וצפויה להיכנס לפעילות סדירה בשנת 2007. זאת, לאחר שהפרויקט יעבור אישור בטיחותי וחוקתי. לדברי ברנסון, צפויה החברה להכשיר בתקופה של חמש השנים הראשונות לא פחות מ-3,000 אסטרונאוטים, כאשר הרווחים מהטיסות ישמשו למחקר החלל והמעבורות, למען תחבורה טובה וזולה יותר.
- אתר הקמפיין של וולוו