שתף קטע נבחר

יניב בן דוד הגיש ההצעה הגבוהה ביותר לאנוש

למרות זאת הוגשה אתמול לביהמ"ש הצעה נוספת של חברת האבטחה כפיר. היום יכריע ביהמ"ש מי יזכה בהפעלת חברת האבטחה שקרסה

איש העסקים יניב בן דוד, בעלי החברות בליבו אחזקות ותקשורת בטוחה, הגיש את ההצעה הגבוהה ביותר להפעלת חברת האבטחה אנוש שקרסה, במהלך ההתמחרות שהתקיימה.

 

למרות זאת, הוגשה אתמול (ד') לבית המשפט המחוזי בתל-אביב הצעה נוספת, של חברת האבטחה כפיר, שזכתה בהתמחרות בקרב חברות השמירה. השופטת ורדה אלשייך צפוייה להכריע היום מי יזכה בהפעלת אנוש.

 

באי כוח אנוש, עוה"ד אהוד גינדס ואביב פריצקי, צייינו אתמול בדו"ח לבית המשפט כי הצעת בן דוד היתה הגבוהה ביותר, אולם ציינו כי חלק מהמתחרים ציינו כי ההצעה אינה כלכלית. בן דוד התחייב להפעיל את כל החוזים של החברה ולשלם תמלוגים של 4% מהמחזור או 22% מהרווח התפעולי, הגבוה מביניהם. כמו כן התחייב לשלם מקדמה של 500 אלף שקל.

 

חברת כפיר הציעה לשלם תמלוגים של 2.4% מהמחזור או 22% מהרווח התפעולי. כמו כן התחייבה לשלם מקדמה של 175 אלף שקל. עוד נמסר לבית המשפט כי הסדר הנושים המוצע אושר על-ידי הנושים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דלית שחם
מומלצים