נשים: נבחרת העתודה הביסה את אירלנד
נבחרת ישראל השיגה ניצחון שלישי באליפות אירופה דרג ב', הפעם 53:76. שי דורון הצטיינה עם 32 נקודות. נבחרת הנוער גברה על צרפת 76:86 בטורניר הכנה לאליפות אירופה
נבחרת העתודה לנשים ממשיכה לשמור על מאזן מושלם באליפות אירופה דרג ב' בליטא. מאיר אליהו וחניכותיו רשמו היום (א') בעיירה דרוסקיניקאי ניצחון שלישי ברציפות, הפעם 53:76 על אירלנד, מה שעזר להן לשמור על ראשות הבית.
שי דורון, כוכבת מכללת מרילנד, הציגה את משחק השיא שלה בנבחרת וסיימה עם 32 נקודות, 10 מהן כבר ברבע הראשון. מירב דורי תרמה 7 נקודות והיתה לשחקנית השניה הנוספת בישראל שקלעה נקודות ברבע, אותו סיימה הנבחרת ביתרון דו ספרתי, 7:17.
האיריות לא נשברו ולמרות 27 איבודי כדור כבר במחצית הראשונה, הצליחו לצמק ל-31:25 בהפסקה, הרבה בזכות פולי אמר, שקלטה 14 כדורים חוזרים והיקשתה על קטיה אברמזון באיזור הצבע. כניסתה של שירן צעירי למשחק עזרה לנבחרת לחזור לעניינים ושלשה של דורון קבעה 37:49 בסיום הרבע השלישי.
10 הדקות האחרונות הפכו לגארבג'-טיים; שחר אלתרמן, חן נוסל ואברמזון צברו נקודות, דורון המשיכה לככב על הפרקט, וכל זאת איפשר לנבחרת לרדת עם ניצחון מרשים נוסף.
קלעו לישראל: שי דורון 32 (7 כדורים חוןזרים ו-7 חטיפות), מירב דורי 19, קטיה אברמזון 6, חן נוסל, שירן צעירי ושחר אלתרמן 4 כל אחת, איילת כהן 3, נועה גנור וענבל מזרחי 2 כל אחת.
נבחרת העתודה תהנה מיומיים חופש וביום רביעי תחזור לפעילות, כשתתמודד מול המארחת ליטא (19.00, שעון ישראל), במשחקה הרביעי בטורניר.
נבחרת הנוער גברה על צרפת
נבחרת הנוער של ישראל ניצחה הערב את הנבחרת המקבילה של צרפת 76:86, בטורניר הכנה לאליפות אירופה המתקיים באיטליה. זה היה ניצחון שלישי לנבחרת עד גיל 18 מתוך ארבעה משחקים שקיימה בימים האחרונים. ישראל פיגרה במחצית 51:56, אבל מחצית שנייה מצוינת, הטובה ביותר שלה במהלך ההכנה לאליפות, הציגה הגנה חזקה והקשתה מאוד על צרפת. היריבה קלעה עד לסיום 20 נקודות בלבד, ומתוך זה רק 6 ברבע האחרון.
קלעו לישראל: אלישי כדיר 20 נקודות ו-13 ריבאונדים, עמרי כספי 18, יוגב אוחיון 17, דורי אסף 12, אבי אליהו 7, אופיר לוי 6, אוהד כהן 3, טל דן 3.
פורסם לראשונה 03.07.05, 18:00
מומלצים