חשד: טענו שהציץ לבתם וסחטו אלפי שקלים
המשטרה עצרה שני גרושים, בחשד שסחטו את שכנם בכפר שלם בתל אביב. על פי החשד הם טענו כי הציץ מביתו לעבר בתם, ולכן עליו לממן בניית פרגולה. הוא כבר נאלץ להעביר להם אלפי שקלים
משטרת השכונות בתל אביב עצרה אמש (יום א') את תושבת תל אביב בת 38 ואת תושב דרום הארץ בן 41, בחשד שסחטו באיומים את שכנם, נכה צה"ל בן 39. זאת כיוון שלטענתם, הוא הציץ לבתם בת ה-16.
לפני כשבוע הגיע מידע מודיעיני למשטרת השכונות על כך שתושב כפר שלם נסחט בידי שני אנשים. בעדותו סיפר להם האיש, כי לפני מספר חודשים האשימו אותו שכנתו והגרוש שלה כי הוא מציץ לבתם כשהיא מסתובבת במרפסת מעורטלת. לדבריו, הם איימו עליו כי אם לא ישלם להם 60 אלף שקל לבניית פרגולה, שתסתיר כביכול את הבת מעיניו, הם יפגעו בו ובבני משפחתו, ויוציאו דיבתו רעה.
מתוך פחד שילם להם השכן את הכסף בארבע המחאות של 15 אלף שקל כל אחת. שתיים מההמחאות כבר פרעו על פי החשד הסוחטים ואף הזמינו קבלן שיבנה את הפרגולה.
השניים נעצרו על ידי משטרת השכונות ובחקירתם טענו כי אכן קיבלו מהקורבן את הכסף, אולם עשו כן על פי בקשתו. הקורבן עצמו טוען כי הוא לא נהג להציץ לבית השכנים ולו פעם אחת.
חוקרי משטרת השכונות הגיעו לביתו, ולאחר סיור במקום הבינו כי כלל לא קיימת אפשרות להציץ מהבית לבית השכנים.
החשודים יובאו להארכת מעצר בבית משפט השלום בתל אביב.