שתף קטע נבחר

ליפמן: ההכנסות גבוהות מהתחזיות באזהרת הרווח

ספקית מערכות תשלום אלקטרוניות דיווחה על הכנסות בהיקף של 58.3 מיליון דולר. גידול של 52% בהשוואה להכנסותיה ברבעון המקביל. הרווח הנקי ברבעון השני הסתכם ב-7.4 מיליון דולר או 0.25 דולר. רווח זה תואם את תחזית הרווח ב-"אזהרת הרווח"

חברת ליפמן, ספקית מערכות תשלום אלקטרוניות, דיווחה אמש, כי הכנסותיה ברבעון השני של 2005 הסתכמו ב-58.3 מיליון דולר. גידול של 52% בהשוואה להכנסותיה ברבעון המקביל אשתקד, ועלייה של 7% לעומת ההכנסות ברבעון הקודם (הראשון של 2005).

 

יש לציין כי תוצאות אלו טובות מהתחזיות החברה, אותם פרסמה בתחילת יולי, לפיהם ההכנסות יסתכמו בכ-58-57 מיליון דולר. בהודעת החברה נכתב, כי העלייה בהכנסות נובעת מאיחוד הפעילות עם חברת דיון, שנרכשה באוקטובר 2004, וגידול בפעילויות בארה"ב ואמריקה הלטינית.

 

הרווח הנקי ברבעון השני הסתכם ב-7.4 מיליון דולר או 0.25 דולר למניה בדילול מלא, עלייה של 12% ברווח הנקי בהשוואה לרבעון המקביל אשתקד, וגידול של 39% בהשוואה לרבעון הראשון של 2005.

 

רווח זה תואם את "אזהרת הרווח" של ליפמן, בה העריכה החברה כי הרווח למניה יסתכם בטווח שבין 0.25 ל-0.29 דולר למניה.

 

הרוח הגולמי ברבעון השני הסתכם ב-25.2 מיליון דולר. רווח גולמי זה מהווה 43.3% ממחזור המכירות של החברה, זאת בהשוואה לשיעור רווח גולמי 47.1% ממחזור המכירות ברבעון המקביל. החברה דיווחה כי הירידה ברווח הגולמי נובעת מאיחוד הדו"חות הכספיים עם חברת דיון, אשר הרווח הגולמי במכירות מוצריה נמוך מהרווח הגולמי של ליפמן לפני הרכישה.

 

הכנסותיה של ליפמן במחצית עמדו על 112.5 מיליון דולר, עלייה של 59.8% בהשוואה לששת החודשים הראשונים של 2004. הרווח הנקי במחצית הסתכמו ב-12.6 מיליון דולר, עלייה של 9.5% בהוואה למחצית המקבילה.

 

יצחק אנג'ל, נשיא ומנכ"ל ליפמן, מסר: "הכנסותינו ברבעון השני נבעו בחלקן מהאיתנות בשווקים הבינלאומיים בהם אנו פועלים. אנו מעודדים מהתנופה וההישגים אותם ליפמן הציגה בארה"ב, אותם אנו מייחסים להצלחת צוות הניהול החדש ולקבלת אישורי מפתח ב-2004".

 

ליפמן מספקת פתרונות בתחום מערכות תשלומים אלקטרוניות. מטה החברה ומרכז הפיתוח של ליפמן ממוקמים בישראל. לחברה משרדים בארה"ב, טורקיה, סין, ספרד, רוסיה, איטליה, קנדה ואמריקה הלטינית. מניות החברה נסחרות בבורסת הנאסדק ובבורסה בת"א לפי שווי שוק של 3.8 מיליארדי שקלים (כ-855 מיליון דולר).

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יצחק אנג'ל, מנכ"ל ליפמן
יצחק אנג'ל, מנכ"ל ליפמן
מומלצים