שתף קטע נבחר

ואף על פי כן, נועה תנוע

הנציגה שלנו בהוליווד הגיעה לפרמיירה המקומית של איילנד, סרט שבו היא מקבלת שתי דקות שלמות

האמריקניזציה בעיצומה. תל-אביב והוליווד רחוקות אלפי קילומטרים אחת מהשנייה, אך בעולם הזוהר בארצנו מתעקשים לחקות את מנהגי השטיח האדום, השמפנייה והלימוזינות.

 

כך למשל נערכה אמש (ד') הקרנת הבכורה שערכה רשת “ml” לסרט "איילנד", כשכול הזרקורים מופנים לנועה תשבי. נועה'לה יצאה לשטיח האדום בקולנוע פאר, שם הקרינו את

הסרט בפעם הראשונה. לאלו מכם שעדיין לא יודעים, הישראלית שלנו משחקת את דוברת ה"אי" (אם אפשר להגיד "משחקת" על שתי דקות מסך). הסלבריטאים אוהבים את כל הזוהר הזה והגיעו בהמוניהם.

 

למרות הזוהר והנצנצים, הסרט "איילנד" כשל בקופות בארה"ב, ובהשוואה לסרטי קיץ אחרים, הכנסותיו נחשבות לכישלון גורף. בנוסף, השבוע נודע כי הוגשה תביעה בבית משפט נגד חברות הענק "Dream Works" ו"Warner Bros". בטענה שהסרט הוא גניבה, והוא כבר נעשה בשנת 79' תחת השם "Parts: The Clonus Horror".

 

נכחו: חיים רביבו, אושרי כהן והצמודה, יובל אברמוביץ', שרון איילון, דורון ג'מצ'י, קארין מגריזו, שבי זרעיה ואתי קסטרו, דן תורג'מן, נדב אבקסיס, קובי אושרת, ליאון רוזנברג, רובי פורת שובל, דלית קהן, שירה פרבר, ניר כחלילי, ושלי גפני.

 

ומה קורה עם הנציגה שלנו מעבר לים? בימים אלה תשבי מצטלמת ל"מכשפות". לאחר סיום את הצילומים הנערכים בניו יורק תטוס נועה לבויפרנד האוסטרלי לחופשה קצרה של שבוע ימים. החיים הטובים.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
תשבי נוסח הוליווד
תשבי נוסח הוליווד
צילום: אורי אליהו
מומלצים