שתף קטע נבחר

שיטת פרסום חדשה בארץ: פרסום על קירות "ניידים"

גיא ברעם יפעיל בישראל את שיטת הפרסום על גבי קירות ניידים שניתן להציב אותם בארועי קד"מ, תערוכות ופסטיבלים. כיום השיטה מופעלת באירופה

חברת הפרסום של גיא ברעם, המתמחה בפרסום שלטי חוצות על גבי בניינים ופיגומים, מציעה פרסום על גבי קירות "ניידים". הקירות הניידים מאפשרים פרסום דו צדדי ומופעלים באמצעות מפוחים.

 

הקירות בגודל כ- 120 מ"ר, ישולבו כחלק מתפאורה באירועים, פסטיבלים, כנסים ותערוכות. השיטה מופעלת באירופה ועד כה הוצבו הקירות באירועים מרכזיים ברחבי אירופה, ביניהם פסטיבל קאן בצרפת.

 

חברת ברעם פרסום מקורי קיבלה את הרשיון לפטנט הקירות הניידים בישראל, ותציב את הקירות הניידים במיקומים מסוימים, בהם יוצבו הקירות באופן קבוע או עונתי. בנוסף, תאפשר החברה לחברות קד"מ והפקות לשכור את הקירות, במחיר של כ-750 דולר ליום.

 

לדברי גיא ברעם, "היתרון במוצר החדש הוא ביכולת להציב פרסומים ענקיים כמעט בכל מקום...ולא ניתן לפספס את המסר המוצג על גבי הקיר הנייד".

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מומלצים