שתף קטע נבחר
הכי מטוקבקות
    זירת הקניות

    סביצ'ה מקסיקנית

    דג לבן, כוסברה ירוקה, עגבניות אדומות - שלושת צבעי דגל מקסיקו, משתלבים יחד נהדר, גם בטעם, כסביצ'ה. השפית רימה אולברה מדגימה את שלבי ההכנה של סביצ'ה מקסיקנית

     

     
    סביצ'ה מקסיקנית
     
    החומרים:

    500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות

    1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות

    3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות

    מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים)

    1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

    1 פלפל חלפניו כבוש, קצוץ דק

    1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה

    מלח לפי הטעם

     

    אופן ההכנה:

    1. מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות.

     

    צילום וידאו: דלית שחם

     

    לפנייה לכתב/ת
     תגובה חדשה
    הצג:
    אזהרה:
    פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
    מומלצים