שתף קטע נבחר

סביצ'ה מקסיקנית

דג לבן, כוסברה ירוקה, עגבניות אדומות - שלושת צבעי דגל מקסיקו, משתלבים יחד נהדר, גם בטעם, כסביצ'ה. השפית רימה אולברה מדגימה את שלבי ההכנה של סביצ'ה מקסיקנית

 

 
סביצ'ה מקסיקנית
 
החומרים:

500 גרם פילה לברק טרי, מנוקה מהעור וחתוך לחתיכות קטנות

1 בצל לבן, חתוך לקוביות קטנטנות

3 עגבניות, מנוקות מהגרעינים וחתוכות לקוביות

מיץ מ-4 ליים (או 3 לימונים)

1 פלפל ירוק חריף, קצוץ דק

1 פלפל חלפניו כבוש, קצוץ דק

1/2 צרור כוסברה, שטופה וקצוצה

מלח לפי הטעם

 

אופן ההכנה:

  1. מניחים את נתחי הדג בקערה מתאימה. מוסיפים את כל החומרים, מלבד העגבניות ומערבבים היטב. משהים במקרר למשך כשעתיים. לפני ההגשה מוסיפים את העגבניות.

 

צילום וידאו: דלית שחם

 

לפנייה לכתב/ת
 תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
צילום: דלית שחם
כל דג ים לא-שמן יצלח
צילום: דלית שחם
מומלצים