שתף קטע נבחר

ילדים, בואו לעצב מכוניות

יצרנית מכוניות הספורט לוטוס, החליטה ליזום אירוע ייחודי - תחרות עיצוב מכוניות לילדים. ההשתתפות מותרת אמנם רק לתושבי ארה"ב ובריטניה, אבל אתם מוזמנים להשתעשע

לוטוס, אחת מיצרניות מכוניות הספורט המוערכות ביותר בעולם, החליטה לערוך תחרות עיצוב מכוניות לבני נוער עד גיל 18. התחרות מיועדת לשלוש קבוצות גיל נפרדות - בין 9-7, 13-10 ו-18-14 שנים. כל קבוצה תישפט בהתאם על-ידי מומחי העיצוב של לוטוס.

 

מטרת התחרות, כך המארגנים, היא לקרב את הילדים הצעירים לתחום העיצוב התעשייתי, ובמקרה זה עיצוב רכב. התחרות תתקיים באמצעות תוכנת "קוסמיק בלובס" (Cosmic Blobs), המאפשרת עיצוב תלת-ממד באופן פשטני וקל, ללא צורך בקריאת טקסט והסברים מתוחכמים.

מכונית אמיתית של לוטוס

 

כל מתמודד בתחרות נדרש לעבוד עם מודל ראשוני אחיד, שהוא למעשה שלדת המכונית. משם יכול כל ילד להתאים את המכונית לפי רצונו, לצבוע אותה ולשנות את עיצובה. מיטב המכוניות הווירטואליות ישפטו על-ידי מהנדסי ומעצבי לוטוס שאחראים למכוניות האמיתיות, ולמעצבים המצטיינים יחולקו שלל פרסים, הכוללים דגמי מכוניות, חולצות, כרטיס גרפי למחשב, נגני iPod ועוד.

 

רוצים לנסות ולעצב מכונית בעצמכם? בקישור הזה ניתן להוריד את התוכנה. שימו לב שיש להתקין גם את ערכת לוטוס לתחילת העבודה, וכי השימוש בתוכנה מוגבל בזמן. עיצוב מהנה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מתוך אתר האינטרנט של התחרות (קישור בתחתית הכתבה)
מתוך אתר האינטרנט של התחרות (קישור בתחתית הכתבה)
מומלצים