אגם רודברג תקבל מסקצ'רס 80 אלף דולר לקמפיין החורף
רודברג מייצגת את המותג שנה רביעית ברציפות. בעונה שעברה נפסל הקמפיין בכיכובה כיוון שהכיל אלמנטים מיניים
אגם רודברג תמשיך להוביל את הקמפיין הפרסומי של חברת האופנה וההנעלה סקצ'רס עונה נוספת, תמורת 80 אלף דולר. לרודברג, שמשחקת בסדרה "אהבה מעבר לפינה", תהיה זו העונה הרביעית שבה היא מייצגת את המותג. חוזה התקשרות בין סקצ'רס לרודברג נעשה לפני כשנתיים, בטרם התגייסה לצה"ל.
בעונה הראשונה בה עלה סרטון הפרסומת של המותג הוא נפסל לשידור על ידי הרשות השנייה בטענה שהכיל אלמנטים מיניים, והועלה לאחר כחודשיים בשינויים בהוראת בג"ץ.
קמפיין החורף של סקצ'רס, בהיקף 3 מיליון שקל, כולל קטלוג, פרסום חוצות, ומודעות. את הקמפיין מוביל משרד הפרסום מידן שנהב.
חברת סקצ'רס הוקמה בשנת 1992 בלוס אנג'לס, ונחשבת חמישית בגודלה בעולם בתחום אופנת הספורט. בישראל מיובא המותג על ידי חברת MGS ספורט טריידינג, בהנהלת משפחת מוליוב. לאחרונה נפתחה בקניון עזריאלי חנות קונספט של סקצ'רס.
רודברג. ממשיכה לעשות ספורט
מומלצים