שתף קטע נבחר

ערוץ 1: הוועדים הסכימו לשדר תוכניתו של ספי ריבלין

אחרי מרתון דיונים שנמשך עד הרגע האחרון הסכימו הוועדים לשדר את התוכנית הערב - ולהמשיך במגעים עם הרשות בימים הקרובים

ברגע האחרון: תוכנית האירוח והמערכונים החדשה של ספי ריבלין, "בא רגוע", שודרה הערב (ב') כמתוכנן בערוץ הראשון, למרות התנגדות ועדי העיתונאים והטכנאים ברשות השידור.

 

הוועדים התנגדו לשידור התוכנית מאחר שהופקה במשרד הפקה חיצוני (אולפני "מימד") ולא על ידי עובדי הערוץ הראשון. אמש נפגשו נציגי הוועדים עם מנכ"ל הרשות יאיר אלוני, והודיעו לו כי ימנעו את עליית התוכנית. כמו כן סירבו לצלם לה פרומו.

 

עד לרגע האחרון הערב התדיינו הצדדים בבית הדין לעבודה, בנוכחות מנכ"ל הרשות, ועד העיתונאים וועד הטכנאים, וברגע האחרון ניסיונות הגישור צלחו - כשהסיכום שהושג מתייחס אך ורק לתוכנית הנוכחית. בשבוע הקרוב יימשכו הדיונים בין הצדדים. התוכנית השנייה, שאמורה להיות משודרת בשבוע הבא, תצולם מחר באולפני "מימד" כרגיל.

 

דובר ועד הטכנאים, אבי טובול, אמר ל-ynet כי "המסקנה היא שההנהלה הבינה שהיא לא תוכל להתעלם מנציגי העובדים, בכל מה שקשור להוצאת העבודה לגורם חיצוני".

 

אגב, את ספי ריבלין אפשר היה לראות דקות אחדות לפני שידור תוכניתו בערוץ 1 גם בערוץ השני, כשהתארח אצל יאיר לפיד והתראיין על הצגה חדשה בה הוא משחק.

 

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שודר. רבלין
שודר. רבלין
צילום: שמואל יערי
מומלצים