שתף קטע נבחר

גיורא סרצ'נסקי ינהל את ישיר בית השקעות

שימש עד כה כמנהל קופות הגמל של כלל פיננסים. יחליף את משה הלפרין ששימש כמנכ"ל בית ההשקעות, מקבוצת ביטוח ישיר, בשנתיים וחצי האחרונות

חילופי מנהלים בבית ההשקעות ישיר בית השקעות, מקבוצת ביטוח ישיר: גיורא סרצ'נסקי, לשעבר מנהל קופות הגמל בכלל פיננסים, מונה למנכ"ל החברה, במקום משה הלפרין.

 

ישיר בית השקעות עוסק בין השאר בניהול קרנות נאמנות, תיקי השקעות, קופות גמל, קרנות השתלמות וקופות לפיצויים. היקף הנכסים המנוהל בבית ההשקעות מסתכם בכ-3 מיליארד שקלים. זאת, לאחר שבאחרונה רכש בית ההשקעות את פעילות קרנות הנאמנות של יהב-מסד קרנות, חברה בת של בנק מסד ובנק יהב מקבוצת בנק הפועלים.

 

בית ההשקעות נרכש על ידי ביטוח ישיר, שבשליטת משפחת שנידמן, לפני למעלה משנתיים וחצי. משה הלפרין מונה בעת הרכישה כמנכ"ל בית ההשקעות. הגישה עליו התבסס ניהול בית ההשקעות היא "הגישה הצרכנית", ובין השאר נקבע כי לקוחות לא נדרשים לסכום מינימלי כדי לנהל את השקעותיהם בישיר בית השקעות. 

 

לדברי אריאל לנדאו, יו"ר דירקטוריון ישיר בית השקעות, "גיורא סרצ'נסקי מביא עימו ניסיון עשיר בשוק ההון ויכולות ניהול ושיווק גבוהות, אשר ישרתו את מטרות החברה ויובילו את צמיחתה. השינויים החלים בשוק ההון מספקים לנו הזדמנויות, לבצע רכישות מעניינות אשר יהפכו את ישיר בית השקעות לשחקן בולט בשוק ההון. משה הלפרין ליווה את הקמת בית ההשקעות, וניסיונו העשיר כבנקאי סייע רבות לבניית החברה ולמיצובה כחברה המשווקת מוצרים פיננסים בגישה צרכנית".

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שינויים פרסונליים בבית ההשקעות
שינויים פרסונליים בבית ההשקעות
מומלצים