שתף קטע נבחר

רייטינג: גוב וארצי פתחו עם 5.2%

"הדוגמניות" ממשיכות לטפס. אמאל'ה ו"עובדה" מעל ה-20%

אחרי שתוקנה התקלה ששיבשה אתמול את נתוני ועדת המדרוג חוזרים הנתונים למסלולם: עוד עלייה ל"דוגמניות 2" נרשמה אתמול (ד'), כשריאליטי הזוהר של ישראל 10 רשם 14.3% (לעומת 13 בשבוע שעבר), בקרב משקי הבית של כלל האוכלוסיה. העליה בנתוני ישראל 10 החלה עוד קודם, עם 9.1% ללונדון וקירשנבאום, ו- 6.3% לרפי רשף. רשף – וכמוהו גם מוזגוביה וקושמרו בערוץ השני, שהביאו 8.5% – נהנו אתמול מהעדרותה של "ערב חדש" מהמשבצת.

 

משחק גביע הטוטו בו העפילה מכבי חיפה לגמר בעקבות הנצחון על הפועל תל אביב, הביא לערוץ הראשון 8.4% בין השעות 18:20 ל-20:10. "לא נפסיק לשיר" בערוץ 2 שהחליפה את השידור החוזר של "ארץ נהדרת" הסתפקה ב-10 אחוזים (לעומת 14 האחוזים הממוצעים שהביא השידור החוזר של הסאטירה הקלה של "קשת").

 

בראש הטבלה נמצאת מהדורת חדשות 2 עם 22.1%, אחריהן "אמא'לה" שמגלה יציבות עם 21.2%, ו"עובדה", שבחרה לסקר את חיילי דובדבן מחד ואת הלא-חיילת בר רפאלי מאידך, וסגרה 20.4%.

 

ובקטנה: "יום חדש", תוכנית הבוקר של "קשת" במהלכה מתהלכים גידי גוב ושירי ארצי בווילה גדולה ומכינים אספרסו לכולם, רושמת ביומה הראשון 5.2 אחוזים, נתון זהה לזה שהביאה "העולם הבוקר" המתחרה של "רשת" ביומה השני.

 

רייטינג יומי בכלל האוכלוסיה 15.2.06

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עלו. ארצי וגוב
עלו. ארצי וגוב
צילום: אייל לנדסמן
מומלצים