שתף קטע נבחר

סטייק טי-בון: מדריך צלייה קצר

יוסי אסרף ממסעדת "פורטרהוס" ממליץ על הנתח החביב עליו ונותן טיפים לצלייה

 

 
  • צילום וידאו: דלית שחם

 

T-bone: טיפים לצלייה נכונה

 

  • הצלייה צריכה להיות בחום גבוה מאוד. אם צולים את הנתח על גריל פחמים, יש להמתין עד שהגחלים הופכות אפורות.
  • ראשית יש לצרוב את הנתח על החלק החם ביותר בגריל, מצידו האחד, כ-3-5 דקות. אח"כ הופכים אותו וצולים בצידו השני 5 דקות נוספות. לאחר מכן מעבירים את הנצח לחלק מעט פחות חם בגריל וממשיכים לצלות.
  • לקבלת מידת צלייה מידיום-רייר (המידה המומלצת) יש לצלות את הנתח בין 10-15 דקות. למידות צלייה גבוהות יותר צולים זמן נוסף - מקסימום 30 דקות (וול-דאן - מאוד לא ממולץ).

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
הטוב שבשני עולמות. פורטרהאוס
הטוב שבשני עולמות. פורטרהאוס
צילום: דלית שחם
מומלצים