AM:PM תובעת בעל מרכול בטענה לחיקוי הלוגו
טוענת כי בעל המרכול הלל מרקט, גדעון סיבוני, משתמש בסימן מסחרי דומה לשלה ובכך מטעה את הצרכנים. היקף התביעה: מיליון שקל
רשת המרכולים AM:PM הגישה היום לבית המשפט המחוזי בירושלים תביעה על סך מיליון שקל, נגד גדעון סיבוני, מנהל מרכול H-M Hillel Market, בטענה לחיקוי הסימן המסחרי ועיצוב הלוגו שלה. כמו כן, הגישה PM:AM בקשה למתן צו מניעה זמני נגד הלל מרקט, שיאסור עליו להשתמש בשלט ובחזית של חנותו. התביעה הוגשה באמצעות עו"ד נחום גבריאלי ממשרד זליגסון גבריאלי ושות'.
הרשת טוענת, כי הלל מרקט מטעה את הצרכנים בכך שהוא משתמש בסימן מסחרי דומה לשלה, בשלט דומה, ובתמונה בחזית, המהווה העתקה לתמונה המקורית שלה.

מיצאו את ההבדלים
לטענתה, חזיתות החנויות שלה מעוצבות באופן ייחודי ובולט, כאשר בחזית כל חנות מתנוסס השלט המקורי עם סימן החברה ושעון מחוגים בצבעי שחור-לבן והכיתוב "24 שעות". בנוסף, מעטרת את חזית החנויות תמונה של אוסף צילומים צבעוניים של מוצרי מזון שונים. מכתב התביעה עולה, כי הרשת השקיעה מיליון דולר בשלוש השנים האחרונות, בעיצוב חזית החנויות באמצעות חברת המיתוג OPEN.
בנובמבר 2005 גילתה הרשת, לטענתה, כי הלל מרקט עיצב חזית דומה לשלה, עם שלט מואר, שעון שחור-לבן עם כיתוב זהה לשלה ותמונה צבעונית. הרשת פנתה אל גדעון סיבוני, הבעלים, בדרישה שיפסיק לאלתר להשתמש בכל הסימנים המזוהים עימה. לטענתה, סיבוני הבטיח להסיר את השילוט מעל חנותו בתוך מספר שבועות, אך לא עמד בהבטחתו.
הרשת טוענת בתביעתה, כי הלל מרקט מנסה להיבנות מהמוניטין שלה בניסיון ליצור חנות שנראית כשייכת לרשת המינימרקטים שלה, ולהתעשר על חשבונה שלא כדין.
PM:AM היא חברה פרטית המונה 16 מרכולים באזור המרכז, הפועלים במשך 24 שעות ביממה. עד סוף אוקטובר צפויה הרשת למנות 19 חנויות.