טרגדיה באריאל: תינוקת בת חודשיים מתה
צוות מד"א, בעל מכולת ורופא צבאי ניסו להחיות תינוקת בת חודשיים במרכז המסחרי באריאל, אך ללא הצלחה. הגופה תנותח כדי לקבוע את סיבת המוות
תינוקת בת חודשיים מתה הערב (יום ב') באריאל. צוות של מגן דוד אדום ניסה להחיותה, אך המאמצים עלו בתוהו. נסיבות המוות עדיין לא ברורות. המשטרה פתחה בחקירה. הגופה נשלחה לנתיחה במכון לרפואה משפטית באבו כביר, שם יבדקו את נסיבות המוות.
ממידע שהתקבל במשטרה ובמד"א עולה כי האם כנראה מצאה את הבת ללא רוח חיים. האב הביאה למרכז המסחרי, שם ניסו בעל מכולת ורופא צבאי להחיותה, עד לבוא צוות מד"א. מאמצי ההחייאה עלו בתוהו והתינוקת מתה.
בערב התקבלה הודעה במוקד מד"א ירקון על תינוקת שנמצאה ברחוב ה' באייר מחוסרת הכרה. למקום יצא צוות טיפול נמרץ, שהופנה למכולת ברחוב שם ביצע בעל המכולת פעולות החייאה בתינוקת.
פראמדיקית מד"א ירקון, מיכל רדה, סיפרה: "כשהגענו ראינו את בעל המכולת מבצע החייאה בתינוקת ואביה עמד ליד לחוץ. התחלנו לטפל בתינוקת כשהיא הייתה ללא הכרה, לא נושמת וללא דופק. התחלנו בפעולות החייאה ממושכות שנמשכו כ-50 דקות, אך לבסוף נאלצנו לקבוע את מותה".
לפני כחודש נקראה המשטרה לבית המשפחה, שם מצאו שוטרים את התינוקת נטושה. הם חקרו את האם והיא סיפרה שהיתה חייבת לקחת את אחת הבנות לגן ולכן עזבה את הבת לכמה דקות. הטיפול במשפחה הועבר לרשויות הרווחה. במשטרה נמנעים מלקשור את שני האירועים ואומרים שימתינו עד לתוצאות נתיחת הגופה ורק אז יתברר אם יש מקום לפתיחה בחקירה נגד ההורים או שמדובר במוות טבעי.