נשיא התאחדות המלונות אבי אלה פורש
שימש בתפקיד 8 שנים. אומר: אני פורש אחרי הישגים, ביניהם קידום מדיניות השמיים הפתוחים
נשיא התאחדות המלונות, אבי אלה, הודיע היום (ב') על פרישתו מתפקידו בחודש הקרוב. אלה שימיש בתפקיד 8 שנים.
אבי אלה, מבעלי רשת מלונות קיסר, נבחר לכהונה רביעית כנשיא התאחדות המלונות ביוני אשתקד. לדבריו, הוא הציב לעצמו ולהתאחדות שתי מטרות: שינוי במדיניות השמיים הפתוחים וקידום המודל התיירותי הישראלי שהוא תוכנית 5 ו-10 שנתית לקידום התיירות לישראל.
אלה אומר כי בשני התחומים הללו חלה התקדמות רבה: חברות תעופה נכנסו לפעילות בישראל, אושר לחברת ישראייר מעמד של מוביל נקוב נוסף לארה"ב, אושרה תוספת טיסות לחברות תעופה זרות כמו אוסטריין ולופטהנזה.
לדברי אלה, לאחר תקופת משבר עמוקה וממושכת שדרשה מאמץ והשקעה אישי רבה מאוד, ולאחר שניתן לראות את תוצאות המהפך, הוא החליט שזה הזמן המתאים לפרוש ולהעיבר את המושכות לכוחות חדשים.
אבי אלה, נשיא התאחדות המלונות
צילום: צביקה טישלר
מומלצים