זינדין זידאן מבוקש בצ'ילה
קבוצת הפאר אוניברסידד נקלעה לחובות ומציעה לנוגח הצרפתי לשקם את תדמיתו במשחק צדקה שיציל את המועדון. קרלוס אלברטו פאריירה יאמן את דרום אפריקה
"הרעיון שלנו הוא להזמין אותו לצ'ילה בכדי להעניק לו אות הוקרה על כל מה שהוא תרם לעולם הכדורגל", אמר מרקוס קפלון, דובר הקבוצה שהוסיף: "כל מה שהוא יצטרך לעשות זה לשחק כמה דקות במדי הקבוצה במשחק ידידות מיוחד שנקיים". תאריך אגב, עדיין לא נקבע.

ירצה לשכוח את משחקו האחרון בקריירה. זינאדין זידאן (צילום: רויטרס)
הצ'ילאנים בונים על כך שזידאן, שפרש מכדורגל בצורה מעוררת מחלקות אחרי שנגח בגמר הגביע העולמי נגד איטליה במרקו מטראצי, ירצה לשכוח בוודאי את משחקו האחרון בקריירה ויבקש לשקם את תדמיתו.
פאריירה יאמן את דרום אפריקה
ועדיין בענייני מונדיאל. קרלוס אלברטו פארייה חתם כצפוי כמאמן דרום אפריקה וידריך את ה'בפאנה בפאנה' במשחקי מונדיאל 2010 שיתקיימו במדינה. הברזילאי, שביקש כמה חודשים של שקט, יתחיל לעבוד רק בתחילת השנה האזרחית הבאה וצפוי להרוויח סכום עתק בהתאחדות המקומית.
מי שאימן את נבחרת ברזיל במונדיאל האחרון ואף זכה עם ה'סלסאו' באליפות העולם ב-1994, אימן בטורניר הגדול גם את כווית (1982), איחוד האמירויות (1990) וערב הסעודית (1998) ומכיר היטב גם את יבשת אפריקה (עבד בגאנה בסוף שנות ה-60). בדרום אפריקה בונים על פאריירה שיצליח לעמוד בציפיות ולסחוב את הנבחרת המקומית עד לשלבי הנוק-אאוט לפחות במונדיאל הביתי שלה. הברזילאי עצמו אמר: "זה אתגר ענק. אני מחכה להתחיל בעבודה".