צ'לסי העבירה את קרספו לאינטר בחינם
האלופה האנגלית איפשרה לחלוץ הארגנטינאי להגשים את משאלת ליבו ולשוב לאיטליה. קרספו חתם לשנתיים בסן סירו, צ'לסי מחזיקה באופציה להחזירו לאחר עונה אחת
הרנן קרספו סוף סוף יכול לנשום לרווחה. כבר שנה, מאז חזר לצ'לסי מעונת השאלה במילאן, הוא מתחנן בפני ז'וזה מוריניו: תן לי לחזור לאיטליה, זה הבית שלי ושם אני רוצה לשחק. היום (ב') השלים החלוץ הארגנטינאי את חזרתו לארץ המגף כשחתם באינטר לשנתיים.
לקרספו בן ה-31 זאת תהיה קדנציה שניה במדי ה'נארזורי', לאחר שכבר לבש את המדים כחולים-שחורים של אינטר עד קיץ 2003. האיטלקים העבירו לשורותיהם את החלוץ, שחתם לשנתיים, ללא כל תשלום לצ'לסי, המחזיקה באופציה להחזירו לסטמפורד ברידג' לאחר עונה אחת. ההעברה נסגרה לאחר שקרספו, סוכנו ונציגי שתי הקבוצות נפגשו היום במילאנו.

הרנאן קרספו, עם מדי הנראזורי החדשים (צילום: איי פי)
לאחרונה הוענקה לארגנטינאי אזרחות איטלקית והוא כבר הצהיר כי הוא מתכוון לגור בארץ המגף לאחר פרישתו. קרספו עלה לאינטר כ-16.8 מיליון ליש"ט באוגוסט 2003, אבל הוא לא התאקלם בפרוייקט הכוכבים של מוריניו ואת עונת 2004/05 העביר בהשאלה אצל מילאן. את הקריירה שלו באיטליה החל בפארמה, אליה הגיע מריבר פלייט ושם ביסס את מעמדו, המשיך ללאציו ומשם כאמור לאינטר, צ'לסי ומילאן לפני החזרה לצד הכחול-שחור של סן סירו.
הגעתו של אנדריי שבצ'נקו ממילאן סתמה את הגולל סופית על סיכוייו של קרספו לראות דשא אצל צ'לסי, וכעת הוא ישתף פעולה עם אדריאנו בסן סירו. האלופה האנגלית נותרה רק עם שני חלוצים בעלי שם גדול, שבצ'נקו ודידייה דרוגבה, בסגל. כך שקיימת האפשרות שמוריניו מתכנן להחתים חלוץ נוסף.
קרספו, שואג כל הדרך לאיטליה
צילום: רויטרס
מומלצים