שתף קטע נבחר

אוסי ארדילס: "לא היה לחץ, הכל שטויות"

מאמן בית"ר ירושלים התאכזב מהתקשורת ואמר: "היינו הרבה יותר טובים". זנדברג הרגיע את החוגגים: "יש פה כישרון בטונות, יש לנו הרבה מה לשפר ונשתפר ממשחק למשחק". פרננדז: "אם אנחנו רוצים אליפות, אנחנו צריכים להילחם כל שבוע". קורנפיין: "אווירה נהדרת בשביל פתיחת עונה"

בית"ר ירושלים סידרה הערב (א') קצת שקט תעשייתי למאמן שלה, אוסי ארדילס, בעקבות הניצחון 1:2 על מכבי תל אביב בבלומפילד. בסיום המשחק נותרו השחקנים על הדשא וחגגו עם האוהדים שהגיעו מעיר הבירה לעודד את הקבוצה. במועדון השתחרר הרבה לחץ וגם היו"ר ולדימיר שקלאר התחבק עם מספר שחקנים כשחיוך גדול על פניו.

 

 

המאמן אוסי ארדילס, שספג קיתונות של ביקורת שטענה שמעמדו מתערער בקבוצה, נראה ונשמע עדיין כעוס על התקשורת, גם לאחר הניצחון. "כמובן שאני מרוצה מהמשחק, היינו הרבה יותר טובים והגיע לנו לנצח. בקבוצה לא היה לחץ, לצערי התקשורת מדברת על משבר ועל לחץ, אבל זה הכל שטויות. היום הוכחנו שזה סתם היה שטויות. אני מאוכזב שהתקשורת התייחסה אליי וזאת תגובתי".

 

כובש הצמד, מיכאל זנדברג, מיהר להרגיע את גל החוגגים: "זו פתיחה חלומית בשבילי ובשביל הקבוצה, שזה יותר חשוב. החגיגות מוקדמות מדי, הכי חשוב שהקבוצה ניצחה במיוחד בגלל שהיינו בלחץ לאחר ההדחה מאופ"א. יש לנו הרבה מה לשפר ונשתפר ממשחק למשחק".

 

על ההצהרות כי בית"ר תזכה באליפות אמר הקשר: "אני לא אוהב להצהיר. צריך להירגע, זו קבוצה חדשה, עם מאמן חדש והכל עוד צריך להתחבר. יש לנו המון פוטנציאל וזו עונה מורכבת. יש פה כישרון בטונות, אבל אנחנו צריכים זמן גם כדי להיכנס לכושר וגם כדי להבין את מהלך העניינים בליגה".

 

על הלחץ שהשתחרר בקבוצה אמר זנדברג: "בקבוצה הזאת תמיד יש לחץ, שמענו את כל הדיבורים והקשקושים מסביב, אבל אני לא מתלונן. זה תפקידה של התקשורת. לפחות עכשיו יהיה לנו שקט ונחזור אחרי פגרת הנבחרת יותר רגועים".

פרננדז המצוין עושה גם הגנה מול רוסו (אלי אלגרט)

 

פבריס פרננדז, הקשר המצטיין, סיפר על הרגשתו: "אני מרגיש טוב יותר והכושר שלי מעולה, אני נהנה לשחק בבית"ר. הניצחון הערב היה מצוין והשגנו שלוש נקודות חשובות. הלחץ לא יורד, הדרך עוד ארוכה, הצגנו הרבה אופי על הדשא, אם אנחנו רוצים לזכות באליפות אנחנו צריכים להילחם כל שבוע. אני שמח בשביל השחקנים, הקהל והמאמן ובשביל מר גאידמק, שתומך בקבוצה".

 

השוער איציק קורנפיין: "היתה אווירה נהדרת בשביל פתיחת עונה. יש בבית"ר שחקנים מאוד מנוסים והביאו אותם במטרה לעשות את העובדה, במיוחד בליגה". על מצב הרוח בקבוצה אמר: "קיווינו להצליח קצת יותר באירופה, אבל ברגע שלא הלך אנחנו מתרכזים במטרה העיקרית - הליגה. אליפות לא משיגים במשחק אחד, כשנגיע למחזור 25 אפשר להתחיל לדבר על אליפות. בינתיים עשינו רק צעד אחד קטן".

תומר בן יוסף בעוד גלישה מצויינת מול מרדיקוביץ' (אלי אלגרט)

 

ברק יצחקי: "היה חשוב לנו לנצח כי הספידו אותנו בשבועיים האחרונים. היו נגדנו המון תלונות, שלדעתי הן לא מוצדקות כי אנחנו קבוצה חדשה ועוד לא התחברנו

 מספיק. הניצחון הזה הוא ראייה לכך שהיה מוקדם מדי להספיד אותנו. שלטנו במשחק, הניצחון הזה הגיע לנו".

 

מחר יערוך שקלאר פגישה מכרעת עם סוכנו של הבלם תומר בן יוסף, רונן קצב, בפגישה בה עשוי להתבהר עתידו של הבלם במועדון. כזכור, הודיע קצב כי אספניול הספרדית מעוניינת בבלם. גם ההחלטה האם להחזיר את טיבריוס דארו, המומחה לפיזיולוגיה, תתקבל גם היא במהלך השבוע.

 

השתתף בהכנת הידיעה: תומר גנור

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מיכאל זנדברג
מיכאל זנדברג
צילום: אלי אלגרט
מומלצים