שתף קטע נבחר

אליפות ישראל ב'פרו אבולושן'

מכורי משחק הפלייסטיישן יוכלו להתחרות על התואר הישראלי, המנצח ייצג את המדינה באליפות העולמית באירלנד. ראובן עובד הבטיח את השתתפותו באירוע

המשחק 'פרו אבולושן סוקר' הפך למגיפה עולמית בקרב בעלי קונסולת המשחק של סוני פלייסטיישן. מאות אלפי מכורים בישראל ומליונים רבים בעולם מכירים את המשחק, אבל אלוף יש רק אחד.

 

כמו בכל שנה, עורכת חברת סוני העולמית אליפות עולם. השנה תיערך התחרות ב-6 באוקטובר באירלנד, ובפעם הראשונה גם ישראל תשלח לתחרות נציג, שיתמודד מול השחקנים הטובים בעולם.

 

'סוני ישראל' תפתח את אליפות הארץ ב-10 בספטמבר במועדון ה'דאגלאס' בהרצליה. במקום יוקם מתחם רחב שיתפקד על תקן חדר צ'יל אאוט, ויכלול עמדות משחק ומתחם VIP מיוחד שבו ייתחרו סלברטיז מול אלופי העבר בפלייסטיישן. תמיר כהן, משה מישאלוב וראובן עובד כבר הבטיחו את השתתפותם, בנוסף לשחקני כדורגל נוספים מליגת העל.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פרו אבולושן
פרו אבולושן
מומלצים