שתף קטע נבחר

סוויטה פיק

המאסטרו כמעט הגיע גם הוא לפסטיבל הסרטים בחיפה, אבל סוויטה וכסא שמור בין ראש העיר של חיפה ושר המדע והתרבות בטקס הפתיחה הפרידו בינו לבין כל הקולטורה הצפונית. המדור יקווה לשיפוט הוגן

צביקה פיק היה אחת הבחירות (מהמוצדקות!) של מארגני פסטיבל הסרטים בחיפה לתפקיד האמן-סלב נוצץ, זה שיגיע לפסטיבל וישפוך קצת גלאם על האירוע שפעם היה מתהדר גג בגליה אלבין. אלא שאם גם אתם חשבתם שמספיק לערום כמה חבילות במבה ולספק הרבה מיץ כדי להבטיח את הנוכחות של פיק באירוע כלשהו, תחשבו עוד פעם.

 

אירוח מלא בחדר שמשקיף על הנוף המרהיב של המפרץ, ארוחות, אלכוהול חופשי, פינוקים (סלסלת פירות!) והרבה תשומת לב, זאת עסקת החבילה שהגיעה לכל המוזמנים לפסטיבל. אלא שבבירור מוקדם עם המאסטרו התברר שהוא רוצה א. שישריינו לו ולשירה סוויטה ב. שישמרו לו כסא של כבוד בטקס הפתיחה בין יונה יהב, ראש העיר של חיפה (!) ובין אופיר פינס, שר התרבות, המדע והספורט (?!). הוא לא קיבל ולא קיבל, אז הוא הודיע שהוא בעצם לא בא.

 

חייגנו אליו כדי לשמוע הכצעקתה.

(בהמתנה ברקע – "חלומות מתגשמים").

 

דנה המזכירה, למשפחת פיק?

 

"הוא בצילומים ואנחנו לא מגיבים לשום אייטם".

 

איזה צילומים?

 

"זה לא עניין של אף אחד איזה. אם הוא היה רוצה זה היה מפורסם."

 

המדור היה רוצה שישמרו לו מקום בין מנשה לנוי. תודה.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
פיק. אונלי דה בסט פור צביקה
פיק. אונלי דה בסט פור צביקה
צילום: שי רוזנצוויג
נוי. שמור כסא למדור
נוי. שמור כסא למדור
צילום: קרן נתנזון
מומלצים