חשד: עובד ישראייר גנב ממזוודות נוסעים
עובד בחברת ישראייר נעצר בחשד שהחליט "להקל" על מטוסי החברה, ובדרך לבטן המטוס פתח את מזוודות הנוסעים וגנב מהן חפצים. הוא פוטר והטיפול בו הועבר לידי המשטרה
טסתם לאילת וכשהגעתם תהיתם לאן נעלם האייפוד, אולי התשובה כאן: עובד חברת ישראייר שעסק בהעברת כבודה באילת נעצר בחשד שגנב חפצים ממזוודותיהם של נוסעים בחברה. במהלך חיפוש שערכה המשטרה בביתו של האיש, נמצאו פריטים נוספים החשודים כגנובים.
בתקופה האחרונה התקבלו בחברת התעופה ישראייר תלונות רבות של אזרחים שטענו כי חפצים מסוימים "נעלמו" מתיקיהם. כשבחברה הבחינו כי כמות ותדירות התלונות גברה, הבינו כי לא מדובר בחפצים שנופלים או אובדים בדרך וחשדו כי מישהו גונב מהמזוודות.
החברה התלוננה בפני רשות שדות התעופה, שפתחה בבדיקה. לאחרונה ערכה היחידה למניעת עבירות של הרשות, בשיתוף עם ישראייר, מבצע איסוף מודיעין על עובדי חברת התעופה העוסקים בשינוע והעמסת כבודה לבטן המטוסים.
בעקבות המבצע, ובשיתוף עם משטרת אילת, אותר עובד החברה שמועסק כמשנע כבודה כשברשותו פריטים שנלקחו ככל הנראה מתיקי הנוסעים. האיש פוטר מעבודתו בחברה, והמשך הטיפול בו הועבר לידי משטרת מרחב אילת.
מישראייר נמסר בתגובה כי "לאחרונה הגיעו לידיעת ישראייר מספר תלונות על גניבת חפצים מכבודת הנוסעים. החברה פעלה יחד עם רשות שדות התעופה ונמל התעופה באילת, ובעקבות הפעילות נתפס החשוד. ישראייר הגישה תלונה במשטרה ופתחה בהליכים משמעתיים נגד העובד".