שתף קטע נבחר

בגלל תקלה: מאמא עוף מורידה מהמדף שני מוצרים

החברה הודיעה כי יש להחזיר לחנויות פילה עוף בשומשום ושניצל אמיתי בציפוי פריך שתאריך הייצור שלהם הוא ה-19 באוקטובר, בשל "תקלה נקודתית"

תנובה שוב מורידה מוצר מהמדפים, והפעם של המותג מאמא עוף. החברה פירסמה הבוקר מודעות בעיתונים לפיהן יש להחזיר לחנויות את המוצרים פילה עוף בשומשום 700 גרם או שניצל אמיתי בציפוי פריך 700 גרם,  שתאריך הייצור שלהם הוא ה-19 באוקטובר. 

 

במודעה נכתב, כי מדובר בתקלה נקודתית שאותרה וטופלה, וכי "מדובר בשני מוצרים בלבד מתאריך ייצור 19 באוקטובר, שלא עמדו בסטנדרטים של מאמא עוף". עוד נכתב, כי "הצרכנים יוכלו להחזיר את המוצרים הנ"ל ולקבל מוצר אחר תמורתם".

 

בירור מול מחלקת שירות הלקוחות של החברה, גילה כי מדובר בתקלה באריזת המוצרים, שפגעה באיכות שלהם ואשר כתוצאה מכך המוצרים עצמם עלולים להיות מקולקלים.   

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שניצל של מאמא עוף
שניצל של מאמא עוף
מומלצים