חדש: הרמת גבות ברבע שעה ללא צלקות
מיני מהפכה בעולם הפלסטיקה: ניתוח חדשני להרמת גבות בתהליך שנמשך כ-15 דקות ועם סיכונים מופחתים. כל הפרטים בקטע שלפניכם
ניתוחים פלסטיים כבר מזמן הפכו לדבר שבשגרה, אבל עכשיו מגיעה בשורה חדשה: ניתוח חדשני להרמת גבות. ד"ר אמיר זליגובסקי, מנתח פלסטי מומחה, מציג את שיטת האלדוטין: באמצעות לוחית קטנה (סנטימטר וחצי), עשויה מחומר נספג, מתבצע ניתוח קצר ופשוט להרמת גבות.
בניתוח החדשני, אותו מכנה ד"ר זליגובסקי "מיני מהפכה בעולם הכירורגיה הפלסטית", נעשה תהליך של הצרת העיניים על ידי הוצאת שקיות העפעפיים והרמת הגבות, למעשה הפינה של הגבה. במסגרת הניתוח מוחדרת הלוחית לעפעף, החומר ממנו היא עשויה נספג תוך חצי שנה-שנה, וכמו תפרים פנימיים, מותיר את הגבה תלויה. הצלקת הפנימית היא שאוחזת את הגבה במקום הגבוה שלה. הניתוח אמור להחזיק לתקופה של לפחות חמש שנים.
לטענת ד"ר זליגובסקי ניתוח זה יחליף את הניתוחים היותר קונבנציונליים והמורכבים. זמן הניתוח הזה קצר בחצי מזמן הניתוח הרגיל, ונמשך כ-15-10 דקות לכל צד. הניתוח נעשה בהרדמה מקומית או מלאה, תלוי באלו ניתוחים מתבצעים במקביל.
היתרונות של ניתוח זה הם שאין צלקת נוספת מאחר והלוחית מוחדרת לתוך החתך דרכו מוציאים את שקיות העפעפיים, נגרמת פחות טראומה כירורגית לאזור, מה שמוריד את הנפיחות והדימומים ומקצר את זמן ההחלמה. ואם זה הניתוח היחידי שנעשה למטופלת, היא תזדקק רק לשעה-שעתיים להתאוששות בבית החולים.
הסיכונים הם אותם הסיכונים כמו בכל ניתוח מסוג זה, אבל יותר קטנים היות וזמן החשיפה והיקף התהליך הכירורגי, קטן יותר. הסיכוי לפגיעה בכלי דם, דחייה וזיהומים קיים אבל באחוזים נמוכים.
- לאתר "חיים טוב" - לחצו כאן
