Who's That Girl
לאפרת בוימולד לא אכפת שצלמי פפראצי מנציחים אותה בטרנינג. היא מסרבת להתמכר לסטייליסט ומעדיפה להתרכז בסדרת הטלוויזיה שהיא משתתפת בה, בתיאטרון ובפילאטיס. שיחה גלויה על אקסים, בליינד דייטים ומה נסגר עם ציון ברוך
בעוד האקס שלה עסוק בלהראות לעולם כמה הוא אוהב את חברתו הנוכחית, אפרת בוימולד עסוקה דווקא בלהוכיח שהיא שחקנית אמיתית ולא עוד וונאבי. היא משלבת בהצלחה בין תיאטרון לטלוויזיה ומשחקת במקביל בהצגות ("יומנים", "מקווה" ו"קפה ערבה" ב"בית לסין") ובסדרת הטלוויזיה "לא הבטחתי לך" (שמשודרת ב"יס ישראלי" בימי שבת).
היא בת 26 וחצי, גדלה בתל אביב ועכשיו מתגוררת בגפה בשכונת נווה אביבים. מגיל תשע היא על הבמה וכבר הספיקה להשתתף בהצגות ילדים, בטלנובלות "משחק החיים" ו"השיר שלנו" ובסרט הטלוויזיה "שתי דקות מפרדיס". בקונפליקט המוכר "לימודים או עבודה", היא בחרה בעבודה ונטשה את החוג לכלכלה לטובת הקריירה. גם משחק היא לא למדה בצורה מסודרת, אלא הסתפקה בקורס משחק מול מצלמה אצל גלית רוזנשטיין, שיעורים פרטיים אצל גל זייד והכנה לאודישנים אצל המאמנת האישית אורית שר.

היא משדרת נינוחות וסקרנות בכל הנוגע לרווקות הנוכחית שלה. ההצעות המקצועיות זורמות ומוכיחות שהיא לא זקוקה לבנזוג מפורסם עם סקס אפיל לוהט כדי להיות כוכבת. מצד שני היא גם לא מנסה להשלות אותנו או את עצמה ולהגיד שהפרידה היא הדבר הכי טוב שקרה לה בחיים. נראה שהיא פשוט לא זקוקה לחנפנות או התייפייפות כדי למצב את עצמה, ויכולה להרשות לעצמה להתנהג בישירות ובטבעיות. אפילו משטר האימים של ביקורות האופנה שהתפתח כאן לאחרונה לא מטריד אותה, והיא ממש לא מתכוונת לנטוש את הקוקו המרושל כדי להקסים את צלמי הפפראצי.
בלונד
"צבע השיער שלי מאז שנולדתי. בבסיסו הוא מאוד בהיר, כמו הגבות, אבל עם השנים התכהה והפך לשטני. בדרך כלל אני עושה גוונים בהירים, אבל כרגע אני עם שיער חום בגלל הסדרה שאני מצטלמת אליה, ואני די בטוחה שאחזור לבלונד כשהצילומים יסתיימו.
"אני לא רגילה לראות את עצמי ככה, אבל זה הזכיר לי כמה שינויים הם דבר חשוב ומלמד. הבנתי שאני לא תלויה בדברים חיצוניים כדי להרגיש אטרקטיבית ויפה. אני לא מרגישה שאני פחות בולטת מאז שאני לא בלונדינית. אני חושבת שיש לי מספיק נתונים ראויים לציון. יכול להיות שאני מתנהגת קצת אחרת. לא משהו דרסטי, אבל אולי זה קצת עידן אותי".
פן
"אני מתולתלת עם אופי של מתולתלת. גיליתי את נפלאות הפן כי לתלתלים יש ימים, ופן תמיד נראה אותו דבר. כרגע אני עם שיער חלק בגלל תפקיד. אני מעבירה את השיער שלי מסעות מפרכים והוא נשאר בריא בזכות הספר שלי, רפי חובב.
"כשהתחלתי לעבוד ב'לא הבטחתי לך' הסתובבתי יומיים עם צמות, כי חיפשנו את הלוק של הדמות. המשמעויות הקיומיות שכל מיני אנשים ייחסו לזה לא הותירו לי ברירה אלא לצחוק. בסוף הגענו למסקנה שזה לא נכון לדמות וירדנו מזה".
סטייליסט צמוד
"נחמד להיעזר בסטייליסט כשיש לי אירוע מיוחד — טקס, תוכנית אירוח, או צילומים לכתבה. אז אני באמת צריכה דעה נוספת, כי אני לא איזו תותחית או מבינה גדולה באופנה. אבל אני לחלוטין לא רואה את עצמי מבזבזת אנרגיה, זמן וכסף על סיבובים קבועים עם סטייליסט אישי. מעבר לזה שאני לא מעוניינת לעטות על עצמי תחפושות, רק כדי שיתנו לי ציון 10 ב'גיא פינס', זה פשוט לא מעניין אותי. מה שכן, יש לי זוג חברים סטייליסטים: גל אפל וליאת אשורי. הם קלטו אותי, והם אף פעם לא מנסים לחפש אותי למשהו שאני לא. אני לא יוצאת איתם לקניות בקביעות, אבל אם יש לי צילומים ודברים כאלה, הם האנשים שאני נהנית לפנות אליהם. הם תמיד זוכרים שאני שחקנית ולא דוגמנית ועוזרים לי להישאר מחוברת לעצמי גם כשהם בוחרים בשבילי מה ללבוש".

קורה שפעם בכמה זמן בא לי להתחפש
רועי בר נתן
"הבמאי של להקת חיל החינוך שבה השתתפתי (אז גם הכירה את יהודה לוי — דד"ט). הוא אחד האנשים שאני הכי סומכת עליהם והכי מצחיקים אותי. הוא אינטליגנטי, ואני מעריכה אותו גם כשחקן וכקומיקאי. אין לי ספק שהוא עוד לא אמר את המילה האחרונה שלו בתחום המקצועי".
רן דנקר
"מהרגע הראשון שהכרנו ב'השיר שלנו', היה בינינו חיבור, כך שנשארנו חברים טובים גם אחרי. הוא בחור מקסים, טוב לב וגבר מדהים. אני בטוחה שגם ממנו עוד לא שמענו הכול".
עקבים
"לא סובלת. למדתי שאני הכי יפה כשנוח ונעים לי. אני גם מרגישה הכי טוב בחיבור לקרקע. אני כן נועלת אותם לפעמים, אבל אני לא מסוגלת להבין את הבחורות שהולכות יומיום על עקבים. זה נראה לי סוג של זיוף, כי אתה רואה שזה לא הבנאדם אלא תוספות. דברים מאולצים הם לא סקסיים בעיניי, כמו שלא סקסי בעיניי סיליקון בציצי כשרואים שזה לא אמיתי. ועדיין, לפעמים אין לי ברירה אלא להיות קורבן אופנה ולהיכנע, גם מתוקף המקצוע. קורה שפעם בכמה זמן בא לי להתחפש, אבל זאת לא הנטייה הטבעית שלי".
משטרת האופנה
"אני מבסוטית מאיך שאני מתלבשת. אני יודעת להחמיא לעצמי ותמיד מרגישה טוב עם הבגדים שאני בוחרת. אבל אני לא דוגמנית ולא צריכה לייצג משהו מבחינת אופנה. נוצר בארץ בלבול לגבי מה כל אחד צריך לייצג. לא צריך לצפות שאני אשפריץ גלאם גם כשאני יורדת לבנק. אם יגידו שאני שחקנית לא טובה, אני אחשוב איך אני פותרת את הבעיה הזאת. אבל אם באים אליי בטענות שאני לא מתלבשת מספיק יפה — מצטערת, אבל זה לא מזיז לי, אחרת באמת הייתי מתאמצת יותר.

מצטערת, אני לא לובשת "ורסאצ'ה" למכולת
"את הגלאם אני מספקת במקומות שבהם אני אמורה לספק אותו, ובצילומים לכתבה אני אלך עד הסוף. אם הייתי באה לטקס פרסים בטרנינג, אז הייתה לך לגיטימציה לרדת עליי בעניין. אבל כשאני הולכת להתפנן אצל חברה בבית, אני לא אעמוד שעה מול המראה רק כדי לוודא שאם צלם יתפוס אותי במקרה תצא לי תמונה מהממת. אם יקרה לי דבר כזה — מצבי רע. אני לא מוכנה שזה יהרוס לי את החיים. אף אחד לא יעריך אותי יותר כשחקנית אם אני אשקיע בזה, ולא הכי מעניין אותי שמדד הכוכבות שלי יעלה. מי שמשקיע ים אנרגיה באיך שהוא נראה כשהוא יוצא לסידורים בטח צריך להסתיר משהו. עובדה שאני עדיין פופולרית למרות שאני לא לובשת 'ורסאצ'ה' למכולת".
שופינג
"אני מעדיפה לחשוב על רעיון, או לראות בטלוויזיה או על מישהו בגדים שבא לי להעתיק. ואז, כשאני יודעת מה אני רוצה, אני הולכת לקנות. קשה לי להתחיל סתם להסתובב. אין לי סבלנות לזה וגם לא כוח".
אישה יפה
"אם יש לך תווי פנים הכי משורטטים בעולם ואין לך ערך מוסף, את משעממת. טוב לב מייפה בעיניי. אישה יפה היא אישה שרואים בעיניים שלה המון. איילת זורר ועמית מכטינגר יפות. יעל בר זוהר תמיד הייתה יפה בעיניי, וכשהכרתי אותה היא הפכה לעוד יותר יפה".
גבר יפה
"דני גבע מהמם. הוא משחק איתי עכשיו ב'לא הבטחתי לך', והוא יפה גם מבפנים. גידי גוב יפה, ברי סחרוף מהמם, אסי כהן סקסי, עפר שכטר הפיטר פן, ציוך ברוך".
ציון ברוך
"אחד הנכסים הגדולים שיצאתי איתם מהפסטיגל. הוא חבר אמיתי ואנחנו יכולים לשבת שעות ולקשקש. כל הזמן מתרוצצות שמועות על רומן בינינו, אבל תעזבו אותנו כבר בשקט, אנחנו באמת חברים מאוד טובים.
"חוצמזה שהוא טוב לב ויש לו הרבה חוכמת חיים, הוא סופר-מוכשר — גם כקומיקאי וגם כשחקן וכמלחין. התמזל מזלי, והיה לי הכבוד לכתוב מילים לכמה שירים שלו שאולי יום אחד הוא יעשה איתם משהו. גילינו שאנחנו נהנים לעשות את זה ביחד".
"קנטינה"
"מסעדה נפלאה עם אוכל מעולה. ג'ו, הבעלים, מקסים. התחלתי למנן את כמות הפעמים שאני הולכת לשם ולהעביר יותר ביקורים לצהריים, כי בערב זה לחטוף פלאש בפרצוף על בטוח, וקצת נמאס לי מזה".
אף
"נשבר לי בכיתה ו'. סידרנו את הכיתה בצורת חי"ת, התכופפתי, ומישהו הכניס לי בטעות שולחן לפרצוף. אומרים לי שהאף השבור יפה לי, ונוח לי להאמין לזה. לפחות הוא קטן. זה מה שחשוב בעיניי".
כלכלה
"בבית הספר הייתי טובה במקצועות הריאליים, וההתמודדות עם הלימודים באוניברסיטה באמת שלא הייתה לי קשה. מה שכן היה לי קשה זה השילוב בין העבודה ללימודים. בגלל שאצלי העבודה קודמת לכול, החלטתי להפסיק ללמוד. לא נשארו לי הרבה קורסים להשלים ואני מאמינה שעוד אחזור ללימודים. יש הרבה דברים שהייתי רוצה ללמוד — ספרות, פסיכולוגיה, והייתי רוצה גם להתפתח בכתיבה".
חתונה
"בסוף זה יקרה, אני לא בלחץ. אני מרגישה שאני עוד צעירה ואני בכלל לא דואגת. יש לי ציניות מסוימת כלפי האירוע עצמו והקונספט של 'מלכה ליום אחד' — אם כי יכול להיות שגם אני אפול לתוך שמלת הקצפת".
מה אפרת חושבת על דייטים וסטוצים, ולמה היא מכורה? הריאיון המלא בגיליון נובמבר של GO