שתף קטע נבחר

"חלומות מתוקים" מרים מאד

נתקלתי פעם במתכון לעוגת דבש ללא דבש שלווה בהערה: הגזר הוא הנותן את טעמו של הדבש. במתכון הזה נזכרתי אחרי שצפיתי בסרט "חלומות מתוקים" של הבמאי הדני יעקובסן, לפי תסריט של ינסן - שהביא לנו את הסרט הרגיש והיפה " אהבות פתוחות" ואת "וילבור רוצה למות".

 

דרמה ללא דרמה, קומדיה ללא קומדיה. סרט ללא חוט שדרה.

 

איבן היילה (מ"נאמנות גבוהה") משחקת את מארי, ברונה גלגר (מ"הקומיטמנטס") משחקת את סופי, ביחד הן בורחות מדנמרק ומגיעות לסקוטלנד, משתכרות, מאבדות את כספן, ומתוך המצוקה מארי מתפתה להסכים להוות אם פונדקאית לזוג חשוך ילדים שחייבים להביא יורש לשושלת סקוטית מפוארת.

 

העלילה מסתבכת, מתפתלת בצורה שאיננה מעוררת במיוחד חשק להשאר באולם ואכן חברתי לצפייה בסרט השתוקקה במהלך רוב הסרט לצאת החוצה, עקב תחנוניי נשארה ובסוף ב10 הדקות האחרונות כבר בילתה בחוץ. 

 

עוד משחקים גארי לואיס המעצבן – (האבא מבילי איליוט ), הלן בקסנדייל ששמחתי לראות- היתה שחקנית אורחת ב"חברים" –אשתו של רוס- אמילי, וגם שיחקה בסדרה האנגלית רגליים קרות, ומרטין הנדרסון - החתיך הניו זילנדי.

 

סבורתני שכל השחקנים עשו את המיטב שיכלו במסגרת התסריט הגרוע, הלא אחיד, המבולבל והמבלבל. 

 

הסרט כולל עשרות רגעים מביכים, איומים, לא מומלץ בכלל.  

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
עוגת דבש בלי דבש
עוגת דבש בלי דבש
מומלצים