שתף קטע נבחר

שת"פ בין סטימצקי לאסם בהשקעה של חצי מיליון שקל

במסגרת הפעילות המשותפת יעוצבו חנויות הספרים באווירת בית קפה, וספר שני במתנה יינתן לרוכשים ממגוון מוצרי NESCAFE

אסם וסטימצקי משתפות שוב פעולה, והכריזו על "חודש NESCAFE" ברשת סטימצקי בהשקעה של חצי מיליון שקל. במסגרת הפעילות יעוצבו חנויות הספרים באווירת בית קפה, כאשר כל מי שירכוש ממגוון מוצרי NESCAFE ויציג את חשבונית הקנייה באחת מחנויות סטימצקי, יקבל ספר שני במתנה. בנוסף, תתקיים מכירה של מוצרי NESCAFE המובילים בכל חנויות הרשת. 

 

אסם בנתה בשנים האחרונות אסטרטגיה של חיבור בין עולם הקפה לעולמות התוכן מתחום התרבות, הן באמצעות שיתופי פעולה והן באמצעות פעילות חווייתית. כחלק מאסטרטגיה זו, הקימה החברה ב-2005 את בית הקפה הגדול בעולם, בכיכר רבין בת"א. לאחר מכן היא יצאה עם מותגי NESCAFE לכיכרות ברחבי הערים ויצרה עבור התושבים חוויית תרבות של בית-קפה. בשלוש השנים האחרונות פועלת אסם לחיבור חוויית הקפה לעולם התוכן של הספרים, באמצעות שיתופי פעולה מסחריים עם הרשתות המובילות.

 

נסטלה מובילה את שוק הקפה האיכותי, המגורען והמיובש בהקפאה. את סגמנט המיובש בהקפאה מובילה עם סדרת Taster's Choice בנתח שוק כספי של 50% ובסגמנט המגורען עם סדרת Red Mug בנתח שוק כספי של 58%. 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
קפה וספרים
קפה וספרים
מומלצים