שתף קטע נבחר

הישראלים מגלים את אמריקה

ולא רק. התיירים הישראלים גילו את הטיסות לחו"ל ונהרו בהמוניהם לגלות את העולם. ב"סיבה למסיבה" עשו פרודיה שלא נשכחה במהרה. כוסנם בזק

 

כוסנם בזק (ערוץ 1)

 

בעבר, רק תושבים מעטים של המדינה הצעירה ישראל נהגו לטוס לנופש מעבר לים. אחרי שהכלכלה המקומית נחלצה מהמיתון הדברים החלו להשתנות. טפטוף התיירים הישראלים לחו"ל במחצית השנייה של שנות ה-80 הפך לנהירה גדולה בשנות ה-90. הטיסות הפכו זולות יותר והישראלים פיתחו תאווה גדולה לראות את העולם ולהותיר בו את חותמם.

 

"סיבה למסיבה", תוכנית הבידור המרכזית של הערוץ הראשון ושל הטלוויזיה בכלל, הציגה פרודיה בנושא, בהשתתפות המנחה רבקה מיכאלי וצמד הבדרנים מוני מושונוב ושלמה בראבא. השלושה חיקו דמויות מרחבי העולם ובפרט מ"אירופה הקלאסית". התוצאה: "כוסנם בזק", ביטוי שהפך לשיחת היום. וזה הזמן להחזיר אותו.

 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
מושונוב כלוחם סומו
מושונוב כלוחם סומו
צילום: באדיבות הערוץ הראשון
מומלצים