שתף קטע נבחר

שחר פאר אחרי ההדחה מאינדיאן וולס: "מרגישה פספוס"

הישראלית, שהיתה רחוקה שתי נקודות מניצחון על האנטוחובה: "החמצתי בקהנד טפשי". על השבוע המצוין שלה: "עברתי שחקניות טובות. בפעם הבאה אלמד מהמשחק הזה ומקווה לעבור את רבע הגמר". בשבוע הבא: טורניר קי ביסקיין במיאמי

זה היה ממש ממש קרוב, אבל זה הסתיים בהפסד כואב ודרמטי. שחר פאר, שנתנה עוד שבוע מצוין בפתיחה המרשימה שלה של עונת 2007, היתה רחוקה שתי נקודות בלבד מניצחון על הסלובקית דניאלה האנטוחובה, אבל בסיומו של מותחן שארך כמעט שלוש שעות, נכנעה 6:2, 5:7, 7:6 (5) ולא הצליחה להעפיל לחצי הגמר בטורניר היוקרתי באינדיאן וולס (פרסים בסך 2.1 מיליון דולר).

 

"כשעליתי ליתרון 5:6 במערכה המכרעת, חשבתי שאני מנצחת את המשחק", אמרה בסיום פאר בת ה-19 וחצי. "הרגשתי שהיא רועדת קצת, אבל לצערי היא הגישה מצוין במשחקון הבא והצליחה להשוות ל-6:6, וגם בשובר שיוויון ההגשות שלה היו מדהימות".

שחר פאר, "מקווה ללמוד מהמשחק" (צילום: איי אף פי)

 

על הסיום הדרמטי, אחרי שכבר הוליכה 3:5 בשובר שיוויון והפסידה ארבע נקודות ברצף בדרך להפסד במשחק, אמרה פאר: "ביתרון 3:5 היתה נקודה טובה, אבל פספסתי בקהנד וזה היה טפשי. אחרי זה, ב-4:5, היו לה שתי הגשות מדהימות, למרות שבראשונה אמרו לי שהפורהנד היה בפנים, למרות שקריאת השופט היתה בחוץ. אני מרגישה פספוס".

 

שחר התייחסה גם למשחק עצמו: "המערכה הראשונה שלי היתה חלשה מאוד. אני לא יודעת מה היו האחוזים שלי בהגשה הראשונה, אבל נמוכים מאוד. אחרי זה התחלתי להכניס קצת יותר את ההגשת הראשונות והזזתי אותה קצת יותר על המגרש וחזרתי למשחק".

 

על השבוע המצוין שלה בקליפורניה, אמרה הישראלית המדורגת 16 בעולם: "היה לי טורניר טוב. ניצחתי שלוש שחקניות טובות מאוד, במיוחד בשני הסיבובים הקודמים (ספארובה וצ'קווטאדזה) והייתי במרחק נגיעה מחצי הגמר. בפעם הבאה אלמד מהמשחק הזה ואני מקווה לעבור את רבע הגמר".

פאר, ממשיכה את הפתיחה המצויינת של 2007 (צילום: איי אף פי)

 

בשבוע הבא שחר תשחק במיאמי

לסיכום, שחר פאר התבקשה במסיבת העיתונאים אחרי המשחק להתייחס גם למאמן העל שלה, הספרדי חוסה היגראס: "פגשתי אותו בשנה שעברה באמליה איילנד ומאז אנחנו עובדים ביחד. עכשיו אני באה אליו לעיתים קרובות יותר ומתאמנת ביותר אינטנסיביות איתו".

 

עכשיו, אחרי שסיימה את דרכה במדבר בקליפורניה, פאר תמשיך ללא היגראס, אבל עם מאמנה עודד טייג ומאמן הכושר מולי אפשטיין, לטורניר מיאמי בשבוע הבא, הטורניר שנחשב ליוקרתי ביותר אחרי ארבעת טורנירי הגראנד סלאם. כמו אינדיאן וולס, גם מיאמי ייפתח ביום רביעי, אבל פאר המדורגת תעבור אוטומטית את הסיבוב הראשון ותפתח בסיבוב השני, ביום שישי או שבת.

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שחר פאר
שחר פאר
צילום: איי אף פי
מומלצים