מה קשור גרעינים?
התוכנית החדשה של "מה קשור" ב-HOT, שנכנסים לנעליים הגדולות של אלי יצפאן, תקבל פסקול משלה, ביצוע של השלישיה ל"גרעינים" של 'דודה'. קבלו את הקליפ בהקרנת בכורה
לעידן החדש שמתחיל הערב (א') ב-HOT - להלן להתראות יצפאן, שלום "מה קשור" - תוכלו להצמיד את פס הקול החדש: ביצוע של השלישיה ללהיט של להקת 'דודה', "גרעינים". מאחורי הבחירה בשיר הזה דווקא, עומדת העובדה שהוא מוכר - אבל לא מוכר מידי, ומסמן אבן דרך בהיסטוריה של התרבות הישראלית, זאת אומרת שכשאתם שומעים אותו, אתם תיכף חוזרים לתקופה הנפלאה ההיא.
וזה בכל זאת עידן של מולטי מדיה, אז בלי קליפ זה לא שווה. במקור מסיבת הרחוב של "מה קשור" אמורה היתה להצטלם ברחוב יהודה הלוי בתל אביב, בגלל קשיים זה עבר לרחוב בקרית אונו שנסגר למשך 18 שעות הצילומים. מעל מאה ניצבים פלוס כמה מתנדבים שפשוט עברו במקום לקחו בו חלק. הצילומים עצמם עברו חלק, כולל השוטף הרגיל - בחורות קורסות ליד ציון ברוך, ושכנים מאושרים נוכח הרגע ההיסטורי.
הסינגל - ממנו לא תימלטו - יצא לרדיו ממש ברגעים אלה. את התוכנית היומית עצמה (ארבע פעמים בשבוע) תוכלו לצרוף ב- HOT3, בשעה 20:45 (באופן חד פעמי, בגלל הפרק הראשון הארוך של האלופה, הערב זה יקרה ב-20:55). תבלו.
