שתף קטע נבחר

דאחקה דאחקה

ההיסטריה ממשיכה! והפעם עם ספיישל קומיקאים-מגישים שנוחתים אחת לכמה זמן על המסך שלכם ועכשיו גם בתחרות הכפילים. הצביעו כדי לספר לילדים שלכם יום אחד שהשארתם חותם

להיות דומים לסלבז משתלם היום כמעט כמו להיות יושב ראש ועדת הכספים של הממשלה. עובדה, אתמול זכה בפער עצום שחרבר-דוד, שדומה להראל סקעת, וכבר הוא מתפנן על טלפון Panasonic דגם 8100 מתנת יורוקום דיגיטל.

 

את אותו טלפון בדיוק נחלק גם היום (ב''), לאחד מחמשת הכפילים, והפעם - מגישים בטלויזיה שהם גם די מצחיקים. הצביעו למטה לאחד מחמשת המועמדים, הם, וכל המועמדים האחרים שהעלנו ונעלה במסגרת המדור, ישתתפו בתחרות הסופית, בה נגריל מסך פלזמה 42 אינץ, מתנת-אתם-יודעים-מי. ההצבעה - למטה.

 

אם אתם חושבים שיום יבוא, וההיסטוריה תכיר בעובדה שמגיע לכם מסך פלזמה, תשלחו את התמונה שלכם אלינו. יהיה דיסקו.

1: עמית בנבנישתי דומה לקובי אוז

   

2: אסף גולדשטיין דומה לרן תלם

 

3: נתי בורשטיין דומה לגורי אלפי

 

4: טל מאיר דומה לאייל קיציס

 

5: אלכס ספיבק דומה לציון ברוך

 

הצביעו (פעם אחת בלבד!) ולא תאמינו איך החיים שלכם ישתנו. אבל ממש! 

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
שחר בן דוד. הזוכה מאתמול
שחר בן דוד. הזוכה מאתמול
מומלצים