שתף קטע נבחר

שמוליק חוגי סוגר חשבון

אחרי שבעה פרקים שמוליק חוגי יודע בדיוק מה הוא חושב על כל שחקן ושחקן. קבלו את הפרשן מספר אחת שלכם, שקובע מי מפשל ומי הופך את הפרקים חגיגה

אחרי שבעה פרקים של העונה השנייה אני כבר יודע להגיד בבירור מה אני חושב על כל אחד מהם. היום אני אדבר על מי שבאמת עשה את הפרק ולא יעזור כלום – תום,אוסקר,סיגי,יעל, ליאן וסער. חלק ב' יפורסם מחר בטור הבא.

 

נתחיל מהתחלה, יעל טבת – אני לפעמים מתחיל לחשוב שעדיף אפילו שתהיי כמו אחותך,אף על פי כן ולמרות הכל. הפרק ממש עלית על הסעיף, אין לך שום בושה,הא?! אין פלא שתום מתעצבן,אבל למה נדמה לי שעומד להתפתח פה סיפור אהבה (או שזה רק נראה ככה?). לעומת זאת, קרן ברגר שחקה אותה,היא עושה את הדמות הכי טוב שאפשר.

 

אח"כ, סיגי ותום חוזרים מתכנון עיצוב הבית החדש. תום (כרגיל) כועס על סיגי ועל יעל, וסיגי (כרגיל) בסוף אומרת לו את האמת על השרשרת. לפי דעתי היא צודקת, אבל אהבתי שהיא הסבירה לו שהיא כן אוהבת אותה כי היא אוהבת אותו ואז הם התפייסו. כמובן שאוסקר לא אוהב יותר מידי שמאלץ מאחורי הגב שלו ועוצר את ה"סיגו גו" וה"תומי תום" כמו שאני אוהב "בשביל מה אתם קונים בית" וכמובן המילה המאפיינת "אייככסס.." . הם הפכו את הפרק לחגיגה.

 

סיגי,כמו אחותה ריטה,לגמרי השתנתה באופי שלה, ולטובה. נכון שהיא נשמה טובה והכול אבל עכשיו אני כל כך שמח לראות שהאהבה ביניהם פורחת (האם לתמיד?)

 

ליאן, את מבלבלת אותי.מצד אחד את מתה על סער ומצדשני את אומרת לו שאת שונאת אותו ועצוב לך על מה שקרה לו. העיקר שהיא מספרת לו שהוא בגד בה והכול,אבל כל מה שהוא עשה לא משתווה למה שהיא עשתה. בגללה סער מה שהוא עכשיו. אפילו שהיא הייתה מסכנה,זה לא מצדיק התנהגות שכזו.

 

על סער ממש ריחמתי בפרק, הוא לא יודע מה עובר עליו, מי הוא בכלל? מסקרן אותי לדעת איך זה יימשך.

 

לסיכום,הפרק היה פרק מאוד יפה ואני מקווה בשביל ג'וזף שהוא לא יהרוג את סער (אני יודע איפה הוא גר).

 

***

ריספקט יהודה! /נוי פרץ

 

הפרק של היום העלה את הרמה של האלופה וכל זה בזכות אדם אחד.

 

אבל קודם כל נגיד יפה ברוך הבא לדמות החדשה, גולדה. אני רואה שלא הולך להיות קל לגולדה. קארין ברומן לוהט עם ג'וש וגולדה ממש רוצה את קארין ולא מוכן לוותר - עזוב אותה גולדה היא ממש לא בנויה לקרוע את העיר, נו טוב... לפחות לא איתך. אבל תודה שאתה מצחיק אותה בימים אלה בניגוד לחברתך הטובה(יעל) אשר נוהגת לעשות את ההפך.

 

איזה כיף שיהודה חזר לשחק, וכשאני מתכוונת לשחק אז לא לכדורגל, אלא להיכנס לדמות ופשוט לכבוש את ליבנו ולהראות לנו כמה הוא מוכשר. ועכשיו לסער, שלא נתבלבל בטעות, כי יש הבדל בין פדידה ליהודה. אז פדידה לא זוכר כלוווום. הוא משתגע והוא פשוט לא מצליח לקלוט מה הוא עשה לליאן,רחמיי עליו.

 

אבל זה כלום לאומת מה שליאן עוברת ;תמיד היא צריכה לרצות את הגברים שלה ולצאת לא בסדר בעיניי העולם; דורי לא מוכן שהיא תיפגש עם פדידה והיא במשבר נפשי בזמן שאמא שלה מעיקה עליה ואמרת לה לספר לסער על התינוקת גל. אוי ליאן, כמה צרות את סופגת, לא הייתי מתחלפת איתך לרגע.

 

למלבישה- תגידי לי , מה זו השמיכה המנומרת ששמת על עובד חביה? זה נראה כמו הימים הטובים של טובה.("לו הייתי רוטשילד"-ששיחדה את מיטל)

 

תום שלייפר (עפר שכטר) כל פרק הולך ומראה לנו כמה הוא מוכשר הוא. הרי עפר הוא לא קנאי ונעלב, זה הדמות שהוא משחק והוא עושה את זה פרפקט.

 

אבל משהו שלא אהבתי זה הסוף, זה שגו'זף חזר,מישהו מוכן לומר לי למה?

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
יעל טבת - אין לך בושה?!
יעל טבת - אין לך בושה?!
מומלצים