שתף קטע נבחר

סולל בונה: חוזה לשיקום כביש חוצה מרכז אמריקה

באמצעות חברה בת תשקם סולל בונה ארצות חוץ מקבוצת שיכון ובינוי כביש באורך 330 ק"מ המחבר בין מקסיקו גואטמלה, הונדורס ופנמה. עלויות הקמת הפרויקט מוערכות ב-242 מיליון דולר

חברה בת של סולל בונה ארצות חוץ מקבוצת שיכון ובינוי של שרי אריסון זכתה בפרויקט לשיקום כביש חוצה מרכז אמריקה (Transversal del Norte) בגווטאמלה, באורך של  330 ק"מ, המחבר בין מקסיקו, גואטמלה, הונדורס ופנמה.

 

עלויות הקמת הפרויקט נאמדות ב- 242 מיליון דולר והיקף עבודות התחזוקה ב-43 מליון דולר. בסך הכל תעביר ממשלת גווטאמלה לסולל בונה בתקופת הזיכיון (30 שנה) לרבות בגין הוצאות מימון, 672 מליון דולר.

 

הפרויקט יבוצע במתכונת של שיתוף פעולה פרטי וציבורי - PPA - החברה הזוכה תממן, תתכנן ותבצע את עבודות הסלילה בתקופה של 3 שנים ותבצע עבודות תחזוקת הכביש למשך 10 שנים, וממשלת גואטמלה תטפל בהיתרי הבנייה והקצאות הקרקע ותשלם את החזר ההשקעה בתקופת הזיכיון, שתמשך 30 שנה מסיום עבודות הסלילה. עבודות הסלילה בפרויקט כוללות ביצוע עבודות עפר, עבודות תשתית ומצעים, עבודות אספלט וגשרים.

 

מימון הפרויקט (85%) יתבצע באמצעות הבנק המרכז אמריקאי לאינטגרציה כלכלית ויתרת העלות תמומן באמצעות הונה העצמי של החברה והלוואות בעלים. סולל בונה ארצות חוץ העריכה הבוקר כי החוזה ייכנס לתוקפו בתוך כחצי שנה, עם השלמת הסגירה הפיננסית וקבלת אישור הקונגרס בגואטמלה.

 

קבוצת סולל בונה ארצות חוץ (SBI) היא הזרוע הבינלאומית של שיכון ובינוי אחזקות ועוסקת בהנדסה אזרחית, פיתוח ובינוי של מבנים ובפרויקטי תשתיות. פעילותה של החברה מתמקדת בעיקר במערב ובמזרח אפריקה, במרכז אמריקה ובאירופה.

 

בסיכום 2006 הציגה שיכון ובינוי מעבר מהפסד לרווח נקי של 186 מיליון שקל, (לעומת הפסד של 177 מיליון שקל בשנת 2005) כאשר צבר ההזמנות של החברה עמד ב-2006 על סכום של 7.3 מיליארד שקל (מתוכם 4.8 מיליארד שקל בחו"ל).

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
אורי שני, מנכ"ל שיכון ובינוי
אורי שני, מנכ"ל שיכון ובינוי
צילום: סיון פרג'
מומלצים