שתף קטע נבחר

רמה"ש נותרה בחיים, ניצחה את רמלה 67:69

אליצור רמלה היתה רחוקה ניצחון אחד מזכייה באליפות במשחק הרביעי ברמה"ש. למרות יתרון ברור של המארחות לאורך שלושה רבעים, חזרו חניכותיו של אלי רבי למשחק, אך לא הצליחו להשלים מהפך. ההכרעה ביום רביעי

המספריים הושחזו, השמפניות התקררו, אך אליצור רמלה תצטרך לשמור אותם לפחות עד ליום רביעי הבא, לאחר שלא הצליחה להשלים זכייה באליפות במשחק הרביעי בסדרת הגמר. הפסד חוץ דרמטי 69:67 לאנדה רמת השרון, הביא לשיוויון 2-2 בסדרה וזו תגיע להכרעה במשחק חמישי ואחרון ורמלה.

 

מחצית ראשונה: רמה"ש - רמלה 22:36

פתיחת המשחק עמדה בסימן רצף שלשות של לימור מזרחי, מוואדי מאביקה וראדה וידוביץ' שהעלו את המארחים ליתרון 5:11. שתי שלשות נוספות של מאביקה הלוהטת העלו את רמה"ש ליתרון דו-ספרתי 7:17. מנגד, התקשו פלאנט פירסון ולאטויה תומאס להיכנס למשחק, רק קטיה אברמזון הצליחה לעשות משהו בהתקפה ולצמק ל-17:9.

 

החזרה של רמלה נעצרה על ידי רמה"ש, שפתאום החלה לקלוע מתחת לסל. דיאנה ג'קסון הצטרפה לחגיגה עם שני סלים משלה והציבה את קבוצתה ביתרון נאה 13:25 בסיום הרבע הראשון.

 

הבצורת של האורחות המשיכה גם בפתיחת הרבע השני ומוניק קורי קלעה נקודות ראשונות מהקו שתיים וחצי דקות מפתיחתו כדי לצמק ל-28:15. זה לא הספיק מול ההגנה המצוינת של רמה"ש ויכולת הקליעה של מאביקה שהעלתה את קבוצתה ל-15:31 עם שלשה רביעית. קורי ניסתה לעשות ככל יכולתה, אך נכשלה בנסיונותיה הסוליסטית וגם איבדה אנרגיות. עוד שלשה של וידוביץ' סחפה את רמה"ש ליתרון 22:36 בהפסקה.

ראדה וידוביץ'. צלפה מבחוץ ללא הרף (אוהד קינר)

 

מחצית שנייה: רמה"ש - רמלה 67:69

אחרי שקלעה את כל תשע הנקודות שלה במחצית הראשונה מקו העונשין, פתחה קורי את המחצית השנייה בסערה עם סל ועבירה שצימקו את התוצאה ל-36:25, אך לא היה בזה כדי לעצור את התקפת המארחות. ג'קסון ומאביקה השאירו את רמה"ש ביתרון דו-ספרתי, עד שפירסון נכנסה לעניינים וצימקה ל-40:33.

 

פתאום שחקניות רמה"ש נראו נטולות כוחות ולא הצליחו לעשות סל מול הרמלאיות הנחושות, ששלטו בריבאונד. קורי צימקה ל-40:37 עם שלשה נהדרת, אך למזלן של המארחות הצליחה ג'קסון לקלוע מחוץ לקשת ולתת מעט אוויר לנשימה לאורנה אוסטפלד ושחקניותיה עם יתרון 41:47 בסיום הרבע השלישי.

 

קלי באטלר מנסה לפלס דרך מבעד למוניק קורי (אוהד קינר)

 

מלאות אופטימיות, עלו האורחות לפארקט כדי להשלים את המהפך ברבע האחרון, אך נענו בזוג שלשות של מזרחי שהותירו אותן מאחור עם פיגור 59:45.

 לקראת הדקות האחרונות, נראה כאילו השחקניות המקומיות משחזרות את אלו הראשונות עם המשך ממטר השלשות, כשווידוביץ' קובעת 47:62.

 

זה היה יותר מדי עבור אלי רבי שהזעיק פסק זמן ובניסיון אחרון לחזור למשחק שלח את הבנות אל הפארקט עם הוראה ברורה להתחיל ללחוץ בהגנה. זה עבד למאמן האורח ששיתקו את הגנת רמה"ש ורצו לעשר נקודות רצופות כדי לצמק ל-62:57.

לודה רום, אברמזון, קטיה מורכובה ושני לוין עצובות על הספסל (אוהד קינר)

 

המומנטום הרמלאי המשיך עם סלים חשובים של קורי, זה הספיק כדי לצמק ל-69:67, עשרים שניות לסיום. מזרחי החטיאה פעמיים מהעונשין והשאירה לפירסון אפשרות להכריע המשחק בשנייה האחרונה, אולם היא החטיאה משלוש. בנות רמה"ש חגגו ניצחון הירואי מבחינתן 67:69.

 

קלעיות

אנדה רמת השרון: דיאנה ג'קסון 20 (10 ריב'), מוואדי מאביקה 14, ראדה וידוביץ' 13, לימור מזרחי 11, קלי באטלר 5, לירון כהן 4 וג'ניפר פליישר 2.

 

אליצור רמלה: מוניק קורי 21 (8 ריב'), פלאנט פירסון 20 (10 ריב'), לאטויה תומאס 10 (14 ריב'), לייני סלווין 8, קטיה אברמזון 4, אינה גורביץ' וטלי נוי 2 כל אחת.

פורסם לראשונה 19.04.07, 19:21

 

  תגובה חדשה
הצג:
אזהרה:
פעולה זו תמחק את התגובה שהתחלת להקליד
דיאנה ג'קסון, 20 נק' לרמה"ש
דיאנה ג'קסון, 20 נק' לרמה"ש
צילום: אוהד קינר
מומלצים